Nieuwe hotels in Ibiza

31 de maart de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

hotel_ushuaia_ibiza_q200612_f1Ibiza heeft een breed aanbod van verschillende soorten hotels, van het kleine familiebedrijf , naar grote luxe thema resorts. De beroemde gastvrijheid op het eiland zorgt ervoor dat alle bezoekers worden verwelkomd en er is altijd een hotel in Ibiza te vinden voor elk publiek. Er zijn hotels voor de jonge clubbersdie in Ibiza zijn om te feesten en om een goede tijd te hebben. Er zijn ook Ibiza Hotels voor gezinnen, koppels , alleen volwassenen en sportliefhebbers . Ibiza heeft ook een aantal kwaliteits landelijke hotels die de natuurlijke, ontspannen en relaxte sfeer weergeven van het eiland. Deze persoonlijke hotels zijn gelegen op het platteland , waar de natuur en de rust te vinden zijn

Voor Ibiza 2015, zijn er een aantal nieuwe hotel verbouwingen en openingen gepland. Er zijn een aantal 3 en 4 sterren familie hotels die hun faciliteiten upgraden dit jaar . Zij zullen een kwaliteit all-inclusive product gaan aanbieden , thema familie-entertainment . Thompson gaat haar Sensatori resort naar badplaats Cala Tarida verplaatsen, en upgraden het oude Insotel Cala Tarida Hotel met zijn prachtig uitzicht op de zonsondergang en op het prachtig strand . In het noorden van Ibiza, in de baai van San Miguel , het Galeon hotel , zal onder het nieuwe management van Iberostar doorgaan. Dit is een professionele hotelketen gebaseerd op het spaanse vasteland .

Andere hotels in Ibiza die upgraden dit seizoen Ibiza 2015 omvatten het Cala Pada Hotel, een populaire Duitse basis die nu beheerd wordt door Tui Travelplc en re- branded het Magic Life resort. Een ander populaire duits hotel , het oude Club Stella Maris in Cala Gracio , is verkocht aan een Nederlandse hotelketen die van plan is om zijn uitstekende faciliteiten te upgraden tot een luxe familiehotel. Moto Luis, Ibiza ‘s grootste autoverhuurbedrijf sinds 1956 , biedt service aan aan alle klanten aan hotels. We kunnen onze auto’s en jeeps leveren aan de hotels op het eiland Ibiza en maken de contracten en betalingen in het comfort van onze klanten bij aankomst in het hotel of prive-villa . Kijk ook op onze website www.motoluis.com voor meer details over kortingen op onze speciale aanbiedingen en tarieven .

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS