Hoge temperatuur Alert voor Ibiza

1 de september de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

Met de zomer in volle gang in Ibiza, de Staat Meteorologisch Agentschap AEMET heeft een hoge temperatuur waarschuwing uitgegeven. Een geel alert werd vandaag uitgegeven met temperaturen gedurende de maand juli op Ibiza die naar verwachtingen op kunnen lopen tot een warme 34 graden Celsius en hoger in de komende weken. Normale gemiddelde temperaturen op Ibiza in juli zijn 29 graden Celsius , de hittegolf brengt warme weer mee naar het eiland voor de komende weken wat natuurlijk goed nieuws is voor zonaanbidders die een bezoek komen brengen aan Ibiza. Lange afstand prognoses voor de maand augustus in Ibiza zijn ook warm en zonnig weer met weinig regen.

Een GEEL niveau weeralarm wordt afgegeven aan mensen die in gevaar zijn als gevolg van hun locatie of activiteit en deze te waarschuwen om hen in staat te stellen om preventieve maatregelen te kunnen nemen , zodat ze niet lijden onder de gevolgen van te veel zon en warmte. GEEL niveau weerwaarschuwingen zijn voor de weersomstandigheden die niet een directe bedreiging voor de algemene bevolking inhouden , maar alleen voor die mensen die worden blootgesteld aan risico’s door de aard van hun locatie of activiteit .

Reeds dit seizoen zijn er op Iibza al een aantal bosbranden geweest en waarschuwingen uitgegeven vanwege het risico van meer branden als gevolg van de hoge temperaturen. Hier bij Moto Luis ,Ibiza´s belangrijkste autoverhuur bedrijf sinds 1956 , al onze auto’s en jeeps hebben airco standaard inbegrepen en wij adviseren onze klanten om extra voorzorgsmaatregelen te nemen bij de hete temperaturen.

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS