Nieuwe Solar Park voor Ibiza

1 de september de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

article-2254460-16ACA724000005DC-469_634x465Het eiland Ibiza heeft altijd een groen hart gehad. Apart van de neonlichten en gebonk van ‘s werelds grootste Super Clubs, voelt Ibiza een actieve liefde en respect voor het milieu. Tijdens de laatste twee maanden juni en juli, heeft Ibiza enkele van de heetste temperaturen in de afgelopen tijd doorgemaakt en als gevolg van de droogte, staat de watervoorziening onder ernstige druk met de vele toeristen die het eiland bezoeken tijdens de hoogseizoen maanden juli en augustus.

De zon, die de hoge temperaturen meebrengt, wordt nu ingezet om groene energie op te wekken met het nieuws dat Ibiza klaar is om drie grote zonneparken te bouwen op het eiland. Meer dan 35.000 zonnepanelen zullen in speciaal aangewezen gebieden worden geplaatst op het eiland. De nieuwe Ibiza zonneparken zullen worden gevestigd in Puig de n’Alis, in Cala De Bou net buiten San Antonio, een bij Can Lleó in San Rafel en één in San Joan in het noorden van het eiland.

De 36.000 zonnepanelen die worden ingebouwd in de grond, met een hoogte van 2,3 meter. Er wordt verwacht dat deze energie kunnen gaan geven aan bijna 5000 huizen op het eiland. Deze Green Energy initiatief werd verwelkomd door vele milieu-groepen in Ibiza en met zo veel uren gratis zon per dag, verminderen ze de behoefte aan energie uit fossiele brandstoffen. Moto Luis Ibiza toonaangevende Autoverhuur bedrijf sinds 1956 is er trots op een groenere en een meer milieuvriendelijke en gezond Ibiza te ondersteunen

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS