Hotels in Ibiza die niet sluiten in de winter II

15 de november de 2019
Motoluis Rent a Car Ibiza

Meer en meer bezoekers willen weten welke Ibiza hotels het hele jaar geopend zijn. De reden?: Het eiland is een ideale bestemming voor diegenen die willen genieten van de schoonheid en mogelijkheden die Ibiza biedt in de winter. Gedurende deze maanden zijn de temperaturen overdag meestal zacht en op sommige momenten van de dag zelfs warm; de paden zijn aantrekkelijk voor wandelaars en mountainbikers; de musea staan ​​centraal daar ze niet hoeven te concurreren met de strandstoelen, het is zelfs mogelijk om te genieten van aangename picknicks aan de kust.

In ons vorige artikel “10 Ibiza-hotels die niet sluiten in de winter” lieten we u een eerste selectie van hotels zien die het hele jaar geopend zijn en die we nu uitbreiden met 8 andere accommodaties die aan deze trend hebben meegedaan.

Ibiza het hele jaar geopend, autoverhuur op Ibiza,
De hotels die het hele jaar door geopend zijn op Ibiza bieden winteruitstapjes aan met uw huurauto om zo te kunnen genieten van de schoonheid van de winter op het eiland. © Alberto Paredes/Moto Luis

  1. Casa Maca

Dit charmante landelijke boetiekhotel met uitzicht op de stad Ibiza houdt zijn gezellige kamers open tijdens de winter, evenals het restaurant. Bovendien blijft de evenementenkalender actief met leuke gastronomische voorstellen.

  1. Hotel Puchet

Een paar minuten van Moto Luis ligt deze comfortabele accommodatie, een van de hotels in San Antonio die in de winter open blijft. De locatie op een paar meter van de promenade is uitstekend voor het verkennen van de baai en de stad.

  1. Hotel Sa Clau by Mambo

De 29 onlangs gerenoveerde kamers hebben een uitstekende locatie in het midden van Passeig des Fonts, tegenover de jachthaven van San Antonio. – de meeste kamers hebben uitzicht op zee.

Sa Clau, hotels het hele jaar geopend op Ibiza.
Het Sa Clau hotel is een van de weinige die in de winter in San Antonio open blijft. © Grupo Mambo

  1. Hotel Pacha

Een van de eerste hotels die besloot om in de winter op Ibiza open te blijven, was dit viersterren hotel tegenover de bekende gelijknamige disco. Met een eigentijdse inrichting is het een uitstekende uitvalsbasis om het eiland te verkennen.

  1. Hotel La Ventana

Als u van persoonlijke aandacht en de sfeer van familiehotels houdt, vindt u in La Ventana een warme behandeling en een prachtige locatie in het historische centrum van Dalt Vila.

  1. Hostal Marí

De onlangs gerenoveerde kamers van Hostal Marí zijn een andere goede keuze als u San Antonio kiest voor uw wintervakantie naar Ibiza. Het bevindt zich in dezelfde stad, op een paar minuten lopen van de kerk, de promenade en het autoverhuurkantoor van Moto Luis.

  1. Can Curreu

Deze accommodatie is het hele jaar door geopend en is ideaal als u volledig wilt genieten van de schoonheid en rust van het landelijke Ibiza. U kunt ontspannen in de spa, paardrijden, de gastronomie van Ibiza ontdekken … En als u liever uw huurauto daar voor vakanties op Ibiza ophaalt, brengen we het voertuig naar de ingang van Can Curreu.

Can Curreu, hotels het hele jaar geopend op Ibiza.
Can Curreu ligt aan de oostkant van Ibiza, op een paar meter van de beroemde Las Dalias-markt. © Can Curreu

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS