Aanbevelingen en beoordelingen van onze klanten V

23 de december de 2019
Motoluis Rent a Car Ibiza

We willen dit artikel opdragen aan onze klanten en hun mening over hun autohuur op Ibiza met Moto Luis. We zijn erg blij met het vertrouwen van zoveel klanten die ons herhaaldelijk hebben gehuurd tijdens hun vakantie op Ibiza.

Wat vinden onze klanten fijn aan hun auto- en scooterverhuurervaring op Ibiza?

Elke keer weten we beter over de ervaring die onze klanten hebben met de autoverhuurservice die we aanbieden bij Moto Luis. Tegenwoordig hebben we verschillende tools om onze kennis over klanttevredenheid na te kunnen gaan: van de opmerkingen die ze delen op Google en Facebook tot de antwoorden die ze bieden via de anonieme enquête die we sturen na het einde van de huurperiode. Deze drie bronnen stellen ons in staat om te weten wat onze klanten het meest waarderen aan onze service: de vriendelijkheid en efficiëntie van ons personeel, de snelle levering van het voertuig zonder wachtrijen op de parkeerplaats van de luchthaven van Ibiza en de afwezigheid van verborgen kosten.

Nieuwe meningen van onze klanten over het seizoen 2018

klantenbeoordelingen rent a car ibiza moto luis

Mike Carson

“We kwamen zonder reservering op kantoor aan en wij werden gelijk bediend en ontvingen een mooie en schone auto. Zonder complicaties, geen gedoe: gewoon een fantastische service. Misschien wel het beste autoverhuurbedrijf ter wereld.”

klantenbeoordelingen rent a car ibiza moto luis

Eduardo Llorente

“Heel blij met hun diensten, we hebben zelf een scooter gehuurd in september en op de dag van levering konden we deze nog een paar extra uren behouden omdat ons vliegtuig veel later terug ging en zo konden we deze op het afgesproken tijdstip terugbrengen. Het werd ons op alle fronten heel makkelijk gemaakt en zonder extra te hoeven bij te betalen en dit zijn de dingen die een goed bedrijf definiëren. Volgend jaar zullen we ongetwijfeld herhalen ”

klantenbeoordelingen rent a car ibiza moto luis

Wat te doen om een ​​slechte autohuur op Ibiza te voorkomen?

Er is niets erger dan vakanties te beginnen of te eindigen met een slechte smaak in je mond. Daarom is het zo belangrijk om ervoor te zorgen dat onze autoverhuur op Ibiza veilig is en afwezig is van onaangename verrassingen. Als u verborgen kosten, lang wachten, slechte aandacht en andere onaangename situaties wilt vermijden, raden we u aan om onze artikel 5-fouten te lezen die u moet vermijden in uw autohuur op Ibiza en raadpleeg zeker altijd de ervaringen van andere klanten.

klantenbeoordelingen rent a car ibiza moto luis
Ons personeel is altijd beschikbaar voor vragen en behoeften die zich kunnen voordoen bij uw autohuur op Ibiza © Alberto Paredes / Moto Luis

Als u vragen heeft over onze diensten of tarieven, schrijf ons dan een e-mail, bel ons (+34 971 340 765) of neem contact met ons op via What’s App (+34 672 077 500) of via onze Facebook pagina. We helpen je graag bij het oplossen van je twijfels, zodat je kunt genieten van een fantastische vakantie op Ibiza!

**

 

Dit artikel is gepubliceerd in autoverhuur, en gelabeld als autoverhuur|beoordelingen|Moto Luis|verhuur van auto´s op ibiza,

Plaats een reactie

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS