Tips over het huren van een auto op Ibiza

23 de januari de 2017
Motoluis Rent a Car Ibiza

Na al die tijd helpen wij nog heel graag onze reizigers die voor een bezoek aan onze geliefde eiland komen zodat de ervaring van het huren perfect is van begin tot eind. Wanneer U naar Ibiza komt op uw volgende uitje, neemt u dan nota van onze tips voor het verkrijgen van de beste huur van een auto op Ibiza.

  1. Kosten voor benzine/diesel

Het is zeer belangrijk dat u duidelijkheid heeft voordat u de reservering maakt op dit punt, omdat de meeste van de goedkope autoverhuurbedrijven dit in rekening brengen wanneer de huur minder is dan 3 dagen. Wanneer dit gebeurt, de verhuurbedrijven rekenen de kosten van de tank vooraf en de klant kan deze terugbrengen zoals zij willen – natuurlijk, probeert deze de tank zo leeg als mogelijk achter te laten-. Een praktijk waarvan de verhuurder altijd profiteert. Bij Moto Luis berekenen we geen eventuele brandstoftoeslag. Wij leveren de auto vol met benzine en deze brengt de client weer op dezelfde manier terug. Geen extra kosten of verborgen kosten.

huren van een auto op Ibiza
Moto Luis Rent a Car

  1. Luchthaven

Als u de auto bij de luchthaven op wilt halen, bevestigd u dan dit punt met het bedrijf waar u gaat huren. Alle goedkope bedrijven hebben kantoren buiten de luchthaven en de client dient te wachten op de shuttleservice die wordt aangeboden door deze low cost bedrijven. Onze autos staan op de parkeerplaats van de luchthaven en onze medewerkers wachten op hetzelfde punt op de klanten.

  1. Verzekeringen

Aarzel niet de verzekering met totale dekking af te sluiten, hetgeen alleen een klein bedrag aan extra kosten met zich meebrengt, maar dit zal u toestaan, onder andere voordelen, om de auto in de luchthaven rechtstreeks achter te kunnen laten, zonder te wachten op de check out van het personeel. Bovendien, met deze dekking hoeft u geen borg te betalen. Opgepast, geen enkele verzekering dekt de onderkant van de auto of kapotte wielen of banden. Dus rijd met uiterste zorg wanneer u zich begeeft over niet geasfalteerde wegen.

Zijn we behulpzaam geweest? Als je nog meer vragen hebt , aarzel dan niet om contact op te nemen met ons of laat uw vraag achter voor ons via het kontactformulier. Wij zullen u graag helpen met alles wat u nodig heeft.

Dit artikel is gepubliceerd in autoverhuur, en gelabeld als autoverhuur|Moto Luis|tips,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS