Donatie champagne 2019 : samenwerking met Proyecto Juntos

22 de maart de 2019
Motoluis Rent a Car Ibiza

En alweer een jaar start Moto Luis een nieuwe donatiecampagne op om non-profitorganisaties op Ibiza te helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van het leven van mensen met problemen. Vele van onze clienten hielpen ons in voorgaande jaren al. Moto Luis deelt diezelfde visie en daarom zijn we in het seizoen 2019 een nieuwe donatiecampagne begonnen die tot doel heeft fondsen te werven voor het Proyecto Juntos.

De donatiecampagnes van Moto Luis

De ONG Proyecto Juntos zal deze zomer de protagonist zijn van de donaties aangeboden door Moto Luis en onze klanten. In de afgelopen twee jaar waren onze collecties bestemd voor het Remei Home Children’s Centre (2018, € 1.000) en voor de Disneyland Paris-campagne van APNEEF (2017, € 2.500), die deze winter het project Disneyland Parijs tot een realiteit maakte voor kinderen met speciale behoeften.

Dit jaar zullen de jongsten opnieuw de begunstigden zijn van de verzamelde donaties die zullen worden uitbetaald aan het ONG Proyecto Juntos, opgericht door Carlos Ramón naar aanleiding van zijn eigen ervaringen als vrijwilliger bij andere non-profitorganisaties.

2019 Moto Luis donatiecampagne met Proyecto Juntos.
De ONG Proyecto Juntos zal deze zomer de protagonist zijn van de donaties aangeboden door Moto Luis en onze klanten. (c) Proyecto Juntos

Wat is het Proyecto Juntos?

Het welzijn van het gehospitaliseerde kind is een van de hoofddoelen van Proyecto Juntos, zij proberen met verschillende activiteiten om de ziekenhuisopname van kinderen in het Can Misses-ziekenhuis een beetje leuker te maken. Een van haar grootste successen waren de spelletjes middagen georganiseerd door vrijwilligers van maandag tot vrijdag, maar ook werden de volgende activiteiten georganiseerd zoals workshops, knutselen, filmtentoonstellingen, bordspellen en ander amusement dat de ziekenhuisroutine van kinderen en hun gezinnen weet te verlichten.

Andere projecten van Juntos omvatten informatieve en pedagogische gesprekken, programma’s voor fysieke en mentale verbetering na lange ziekenhuisopnames, hulp aan families op Ibiza en Formentera die zich moeten verplaatsen buiten de eilanden als gevolg van ernstige kinderziektes en steun voor de uitvoering op scholen van acties die de normalisatie, inclusie, non-discriminatie en effectieve gelijkheid bevorderen van studenten met speciale onderwijsbehoeften

Hoe kun je samenwerken met Proyecto Juntos?

Het is heel gemakkelijk om deel te nemen aan onze donatiecampagne. Op het moment van het formaliseren van uw reservering bij Moto Luis hoeft u alleen het vakje aan te vinken dat is aangegeven voor de donatie van € 10 aan Proyecto Juntos. Dit bedrag gaat volledig naar deze ONG. U kunt ook aangeven dat u wilt doneren door uw reservering te maken via e-mail en door uw huurauto op Ibiza rechtstreeks te huren bij ons kantoor in San Antonio.

Hoe doneert Moto Luis?

Moto Luis geeft Projecto Juntos de donaties van onze klanten van dit seizoen door en doneert hetzelfde opgehaalde bedrag ook uit eigen portemonnee. Als het uiteindelijke door onze klanten geleverde bedrag bijvoorbeeld € 2.500 zou bedragen, geeft Moto Luis op zijn beurt nog eens € 2.500 aan Proyecto Juntos met als totale donatie een bedrag van € 5.000.

2019 Moto Luis donatiecampagne met Proyecto Juntos.

Hoe lang duurt de donatiecampagne?

De samenwerkingsactie duurt tot 31 oktober. Na die dag zullen we op ons blog een informatieve notitie publiceren die de donatie aan Proyecto Juntos toont van de gift van Moto Luis en de deelnemende klanten.

Meer informatie

Mocht u meer willen weten over Proyecto Juntos, dan kunt u deze web bezoeken https://proyectojuntos.org. En als u vragen over het donatieproces heeft tijdens het reserveringsproces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Cover picture: (c) Proyecto Juntos.

**

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als Moto Luis|notities,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS