Ibiza 2015 airport car rentals

14 de januari de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

samolot na płycie lotniskaHet Ibiza 2015 zomerseizoen is minder dan 4 maanden verwijderd en hier bij Moto Luis , Ibiza ‘s toonaangevende autoverhuur bedrijf sinds 1956 , zijn al opgewonden voor het komende jaar . Ons wagenpark van huur auto’s en jeeps worden geparkeerd op de luchthaven van Ibiza wachtende op de clienten op minder dan 100 meter van de aankomsthal . Onze klanten zitten meestal al in hun auto en rijden van de luchthaven weg naar hun welverdiende Ibiza vakantie in minder dan 10 minuten na het ondertekenen van het huurcontract . We willen al onze clienten van Moto Luis eraan herinneren dat alle contracten in het voertuig moeten worden bewaard in het geval van inspectie door de wegen politie . De luchthaven van Ibiza is een makkelijke luchthaven om je weg te kunnen vinden en een vertegenwoordiger van Moto Luis staat altijd klaar om te helpen met vragen of aanwijzingen te geven. In al onze huurauto’s in Ibiza ligt een kaart van het eiland.

Er is veel om naar uit te kijken op het eiland dit jaar . We hebben een aantal nieuwe huurauto’s aangeschaft voor het seizoen, die in mei begint , waaronder Land Rover Discovery Jeeps en Mini Cooper Cabriolet auto die een populaire keuze bleek te zijn voor klanten van Moto Luis in 2014. Een van de beste manieren om het eiland Ibiza te zien is om de wegen te verkennen in een open auto of jeep en de meest populaire auto huren in Ibiza zijn meestal de cabrio´s . Al onze auto’s en jeeps worden geleverd met een volle tank benzine , volle tank is ons brandstof beleid.

Het nieuwe jaar in Ibiza belooft weer een drukke tijd voor het personeel bij Moto Luis te worden. Wij verwelkomen hartelijk vele van al bestaande clienten die altijd terugkeren als onze vrienden . Bij Moto Luis geloven we in de integriteit en professionele service en we leiden onze business op een transparante manier zoals we dit altijd al hebben gedaan . We doen al jaren zaken op dezelfde traditionele en vriendelijke wijze sinds 1956 en we kijken er naar uit alweer een nieuw jaar toe te kunnen voegen in 2015. Wij willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om al onze klanten en vrienden een voorspoedig en Gelukkig Nieuwjaar te wensen van alle medewerkers bij Moto Luis.

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS