kerst in Ibiza

23 de december de 2014
Motoluis Rent a Car Ibiza

Navidad-en-IbizaKerst op Ibiza is een mooie tijd op het eiland als families samen komen om de feestelijke periode en Nieuwjaar te vieren.
Ibiza is een overwegend rooms-katholieke cultuur en alle kerken op het eiland weerspiegelt dit geloof. Daar Kerstmis een belangrijk moment in de christelijke kalender is, viert Ibiza het met vele parades , ceremonies en religieuze evenementen.
Kerst 2014 in Ibiza zal een bijzondere tijd worden en er is veel te doen en te zien voor iedereen. Dit jaar is de UNESCO World Heritage site van Dalt Villa er met een internationale kerstmarkt (International Christmas Market) die loopt vanaf 19 december tot en met 31 december en eindigt in een spectaculaire nieuwe jaar´s avondfeest met vuurwerk en plezier.

Daar Ibiza onlosmakelijk verbonden is met muziek, zullen er vele evenementen rond het thema van de feestelijke geluid van de muziek zijn. Een kerstconcert door The Ibiza Symphony Orchestra zal op 21 december worden gehouden in Can Ventosa en op nieuwjaars avond, zal het Migjorn Orkest de hoofdstad straat van Ibiza, Vara De Rey, voorzien van veel straatmuziek en straatmuzikanten rondom de smalle straatjes van Dalt Villa.
Vanuit een clubbing perspectief Pacha zal open zijn tijdens de kerst. Check hun volledige evenementen kalender hier

Andere clubs die geopenend zullen zijn is DC10 voor hun legendarische New Years dag feest , een “carry on” feestje na Oudejaarsavond. Ook zal Sankeys Ibiza open zijn voor een aantal eenmalige feest, check hier voor hun kalender met een lijst van evenementen (events). Er zullen vele religieuze optochten zijn met het Feest van Epiphany die start op 5 januari met een parade door Ibiza stad met De Drie Koningen , begeleid door een stoet van praalwagens.

Hier bij Moto Luis, Ibiza ’s belangrijkste autoverhuur bedrijf, gaan we genieten van de kerstdagen en oud en nieuwjaars feesten en we kijken ernaar uit om het nieuwe jaar Ibiza 2015 te verwelkomen. Het hele team van Moto Luis wenst al onze vrienden en klanten een Fijne Kerst en voorspoedig nieuwjaar toe.

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS