Ibiza is meer dan alleen clubs en feestjes

28 de januari de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

pacha-ibizaEen recent onderzoek heeft uitgewezen dat in de beleving van de mensen , dat er veel meer is opr Ibiza dan alleen clubbing en feestjes . Een onderzoek voor de Villa Company, One Of A Kind Villas , ondervraagden meer dan 300 mensen om toegang te krijgen tot vakantie gewoonten en houdingen ten opzichte van Ibiza . Het huren van villa’s zijn een populaire toeristische activiteit in Ibiza en hier bij Moto Luis , Ibiza ‘s toonaangevende autoverhuurbedrijf, bieden wij een exclusieve villa service voor al onze klanten met het brengen van auto’s aan particuliere villa’s verspreid over het prachtige eiland Ibiza . Een auto huur is essentieel bij het huren van een villa in Ibiza daar vele huizen gelegen zijn in rustige , landelijke gebieden waar de taxi’s zich niet begeven en het openbaar vervoer niet aanwezig is.

53,47 % van de ondervraagden die naar Ibiza geweest waren waren getrouwd , 10,41 % was verloofd , in een relatie of gewoon samenwonend met hun partner . De enquête toont aan dat de brede oproep aan zowel koppels en singles gelijk is. 34,6 % van de mensen van 35 jaar oud en jonger zei dat ze zouden verwachten £ 750 of minder te besteden aan een reis naar Ibiza , in vergelijking met 25,2 % van de mensen ouder dan 46. Iets minder dan een kwart van degenen die in de jongere leeftijdsgroep behoorden zeiden dat ze ook zouden verwachten om meer te besteden tijdens hun reis , terwijl ruim een kwart van de personen boven de 46 zeiden dat ze niet meer uit zouden geven dan £ 300 .

De meerderheid ( 31,3 % ) van de ondervraagden was het eens met de opvatting dat er meer op Ibiza is dan alleen clubs en feestjes . In feite , slechts een kleine minderheid was het hier niet mee eens , wat suggereert dat het party eiland – centrale reputatie misschien vervaagd kan worden. Uit de enquête bleek ook dat vrouwen denken dat Ibiza meer een luxe bestemming is dan mannen en dat de meerderheid van de mensen het erover eens dat Ibiza een ideale bestemming is voor jonge koppels zonder kinderen .

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS