Ibiza autoverhuur nieuw Engels rijbewijs

7 de mei de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

Wijzigingen in het Britse rijbewijs, die in werking treedt op 8 juni 2015, zal betekenen dat engelse mensen die een auto in Ibiza willen huren hun rijbewijs gegevens dienen te verstrekken door middel van een nieuw online systeem. Door de online dienst verdwijnt het papierenrijbewijs wat begeleid werd met het rijbewijs met de pasfoto en deze service laat zien aan de bestuurder in wat voor soort auto’s zij kunnen rijden, welke strafpunten er zijn uitgegeven en wanneer het rijbewijs verloopt. Moto Luis, Ibiza toonaangevende autoverhuurbedrijf sinds 1956 zal niet het papierenrijbewijs meer kunnen accepteren vanaf 8 juni 2015.

De online service is niet beschikbaar als de licentie in Noord-Ierland is afgegeven. Om een rij-record te bewijzen bij het huren van een auto in Ibiza na 8 juni zullen Moto Luis Ibiza werknemers om de GOV.UK Unieke pincode vragen waarmee ons bedrijf de individuele rijbewijs gegevens online kan bekijken aanvragen. De unique code is beschikbaar vanaf GOV.UK en zal geldig zijn tot 72 uur. Britse bestuurders kunnen ook hun pincode opvragen door te bellen naar 0300 083 0013. Volledige details en tutorials here beschikbaar. Voor bestuurders met het papieren rijbewijs die afgegeven warden voordat de Photocard licentie in 1998 werd geïntroduceerd blijven geldig tot hun vervaldatum.

Vanaf 8 juni 2015 worden strafpunten en aantekeningen electronisch online geregistreerd. Moto Luis adviseert al onze klanten dat ze ten allen tijde hun rijbewijs en een kopie van het huurcontract in hun bezit hebben in het geval als ze worden aangehouden op de wegen van Ibiza door de politie Er zijn regelmatig controles voor het rijden onder invloed en drug in Ibiza tijdens het zomerseizoen en wij adviseren altijd onze chauffeurs nooit te drinken of te rijden onder invloed van alcohol of verboden stoffen.

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS