Ibiza zakgeld

7 de mei de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

Regla-del-72Hoeveel zakgeld moet ik meenemen naar Ibiza op mijn vakantie is een vraag die vrij vaak wordt gesteld wanneer mensen van plan zijn om hun zomervakantie in Ibiza te gaan verbrengen. Het eiland is vooral bekend om zijn rockstar en party lifestyle en voor deze bezigheden heeft men veel cash geld nodig. Als u op weg naar Ibiza bent voor een vakantie feestje, waar een persoon van plan is om de clubs te bezoeken en uit drinken te gaan en de meeste nachten plezier wil maken, dan is een minimum budget van € 100 per nacht.

Een persoon kan gemakkelijk € 200- € 300 per nacht besteden , als je niet een oogje op de knip houdt, daar drankjes in de Ibiza bars kunnen variëren van € 2 per fles, tot aan € 12 per fles. Een sterker drankje of een mix kan varieëren van € 3 tot € 20. Veel van de bars op Ibiza zijn toeristische bars die toeristische prijzen hanteren, maar er zijn ook veel lokale bars in Ibiza dat de lokale prijzen berekenen, dit zijn leuke bars om te bezoeken en om de nacht mee te beginnen. Zij bieden een meer authentieke en oprecht welkom zonder de extra kosten die DJ’s en trendy armaturen meebrengen.

Een algemene vuistregel als het gaat om bar en restaurant prijzen in Ibiza, is dat de trendy en stijlvolle bars of restaurants hogere prijzen hanteren. Een geweldige manier om het eiland te verkennen is om een auto, jeep of scooter te huren zodat je de vele van de eilanden verborgen stranden en het lokale landschap, restaurants waar de prijzen veel lager liggen kunt bezoeken . Vanaf slechts € 19 per dag kunt u al een auto huren bij Moto Luis. Dit is een must wanneer je in Ibiza bent zodat het mogelijk is om alles te kunnen doen wat je wilt.

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS