Ibiza Clubbing Seizoen

1 de september de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

mejores_discotecas_de_ibiza1Bij het huren van open top Jeeps in Ibiza, is het belangrijk om te onthouden dat het hier om het populairste voertuig gaat en die het eerste is uitverkocht als gevolg van de grote vraag naar mensen op zoek naar de ervaring van het verkennen van het eiland in een open top jeep. Ibiza jeep verhuur biedt ook een geweldige off road ervaring en met veel kleine onverharde caminos en wegen op het eiland , zijn Jeeps de ideale oplossing voor het nemen van ruw terrein . Jeepverhuur in Ibiza is een van de meest populaire vormen van vervoer op het eiland.

Een van de beste tijden om het eiland te bezoeken voor het clubbing seizoen is voor de opening parties in eind mei en de clsoing parties vinden plaats eind september en begin oktober . Veel hotels bieden scherp geprijsde aanbiedingen op hotelkamers en vluchttarieven naar Ibiza. De tarieven zijn veel lager dan tijdens het hoogseizoen en tijdens de schoolvakanties .

De gemiddelde prijzen zijn 30-40 % goedkoper in de maanden mei en oktober , dus er is altijd een mooie kans om een tweede vakantie in te passen naar Ibiza als je de tijd neemt om te kijken en te zien waar de koopjes zijn . Hier bij Moto Luis hebben we ook uitstekende laagseizoen tarieven voor de maanden mei en oktober dus kijk verder op onze website voor meer informatie over tarieven die al beginnen vanaf slechts € 19 per dag .

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS