Geef Ibiza niet op: reserveer uw auto en als u deze later nodig heeft, kunt u kosteloos annuleren

18 de maart de 2020
Motoluis Rent a Car Ibiza

Vanwege de huidige situatie met betrekking tot de opkomst van het coronavirus in Europa, hebben we bij Moto Luis een speciaal beleid ontwikkeld dat een veilige reservering voor al onze klanten garandeert, terwijl we de aanbevolen beveiligingsprotocollen hebben ingevoerd. Als u een voertuig wilt huren voor uw volgende verblijf op Ibiza, lees dan dit informatieve artikel en profiteer van onze flexibele reservering.

Speciale campagne tegen Coronavirus

Sinds de WGO (Wereldgezondheidsorganisatie) de uitbraak van coronavirus (COVID-19) als een pandemie heeft bestempeld, hebben we bij Moto Luis gewerkt om onze klanten de beste service te bieden. Om dit te doen, hebben we een nieuwe campagne gemaakt die speciaal is ontworpen om u te helpen op deze momenten van twijfel waar zoveel vragen rijzen.

Met ons nieuwe flexibele reserveringsbeleid kunnen alle voertuigreserveringen die tot nu toe zijn gemaakt en die vanaf vandaag gemaakt worden, gratis geannuleerd of gewijzigd worden, op voorwaarde dat deze wijzigingen tot 48 uur voor aankomst schriftelijk worden doorgegeven aan ons. Zo behoudt u de reservering van uw auto en als u door deze situatie die is afgeleid van het coronavirus uw reis op Ibiza niet kunt maken, verliest u uw geld niet.

We begrijpen dat het in deze onzekere tijden moeilijk is om een ​​toekomstige beslissing te nemen over een aankoop, daarom willen we dat al onze klanten zich veilig en zelfverzekerd voelen bij het plannen van uw zomervakanties.

 

levering autoverhuur ibiza luchthaven parkeren terminal
Geef Ibiza niet op: reserveer uw auto en als u deze later nodig heeft, kunt u kosteloos annuleren. © Alberto Paredes / Moto Luis

Coronavirus op Ibiza: lage incidentie

To op heden, heeft het eiland Ibiza weinig gevallen van coronavirus en is een van de minst getroffen provincies in Spanje. Desondanks, en met als doel het eiland te beschermen tegen de opmars van het virus, worden op Ibiza ook de huidige indicaties van de Spaanse regering opgevolgd, waarvoor een tijdelijke beperking van bewegingen is om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Als u vragen heeft, schrijf ons dan en we zullen u graag alle informatie geven die u nodig heeft.

Veiligheidsprotocollen tegen het coronavirus

Bij Moto Luis volgen we continu de pandemie en volgen we de beveiligingsprotocollen op die zijn aangegeven door het Ministerie van Volksgezondheid en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

– Onze reserveringsafdeling en medewerkers van de klantenservice doen hun arbeid via telewerken, dus als u vragen heeft over uw reservering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Moto Luis blijven we open!

– Het personeel die onze voertuigen afleveren hebben de schoonmaak tussen de huurbeurten versterkt door de sleutel, het stuur, de versnellingspook, de deurgrepen en alle schakelaars op het dashboard en andere delen van het voertuig zorgvuldig te desinfecteren. Evenzo werkt ons onderhoudspersoneel beschermd zoals aanbevolen door de gezondheidsautoriteiten.

Veiligheidsprotocollen tegen het coronavirus ibiza
Het personeel die onze voertuigen afleveren hebben de schoonmaak tussen de huurbeurten versterkt. Foto: Pixabay

Onze aanbevelingen tijdens de epidemie (waar je ook bent)

In navolging van de aanbevelingen van de WGO (Wereldgezondheidsorganisatie) herinneren we u aan de individuele acties die tegenwoordig wereldwijd moeten worden uitgevoerd:

  • Was uw handen regelmatig met water en zeep en gedurende ten minste 20 seconden, vooral na terugkomst van de straat.
  • Als u hoest of niest, doe dit dan in uw elleboog of in een wegwerpdoekje.
  • Raak uw ogen, neus en mond niet aan.
  • Desinfecteer met minimaal 60% alcohol of met geschikte schoonmaakmiddelen, veelgebruikte oppervlakken zoals keukenbladen, werk- en eettafels, badkamers …

Heeft u meer informatie nodig over uw huidige reservering of uw volgende reis naar Ibiza? Bel ons telefonisch op +34971340521, schrijf een e-mail aan info@motoluis.com, laat een bericht achter op ons Whats App-nummer +34 672 077 500 of neem contact met ons op via onze profielen op Facebook en Instagram.

**

Dit artikel is gepubliceerd in nieuws, en gelabeld als Moto Luis|nieuws,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS