Moto Luis lanceert elektrische autoverhuur op Ibiza

3 de april de 2020
Motoluis Rent a Car Ibiza

Het is voor ons een genoegen om te kunnen communiceren dat onze klanten voor het seizoen 2020 beschikking hebben tot de elektrische autoverhuur op Ibiza dankzij de nieuwe modellen in ons wagenpark. Wilt u weten welke modellen uw vakantie duurzamer maken? Blijf dan dit artikel lezen!

Nieuwigheid 2020: Moto Luis koopt drie elektrische auto modellen

Het Moto Luis-team wilde al lang haar klanten de mogelijkheid aanbieden om elektrische voertuigen te kunnen huren tijdens de vakantie op Ibiza. Onze inzet begon met de aankoop in 2017 van de meest duurzame modellen van de Mini Cooper Countryman, een hybride auto die twee jaar in ons wagenpark is gebleven en die we nu vervangen voor vier andere ecologische opties: de hybride Suzuki Swift en de volgende electrische modellen; Renault Zöe, Peugeot. e-208 en de SUV Peugeot e-2008.

verhuur van elektrische auto's in Ibiza
Wat als je deze zomer een elektrische auto huurt? © Paul Brennan / Pixabay

Uw elektrische autoverhuur op Ibiza, model naar model

Hoewel we de komende weken meer artikelen zullen publiceren over onze nieuwe ecologische voertuigen zodra wij deze ontvangen hebben, willen we nu alvast kort de technische kenmerken van elk van hen uitleggen, zodat u al iets meer informatie heeft en dus het automodel kunt kiezen dat het beste bij u past tijdens uw duurzame vakantie op Ibiza.

Huur een Renault Zöe als je op zoek bent naar een compact model en je houdt van rustig rijden, dan is dit jouw auto. Met drie deuren, bekleding van gerecyclede stof en automatische transmissie heeft de Renault Zöe een accu met een capaciteit van 52kWh en kan volgens de WLTP-goedkeuring tot een maximum van 386 kilometer reizen in een cyclus waarin de helft overeenkomt met stedelijke routes, zoals degenen die op Ibiza stranden of nabijgelegen bezienswaardigheden met elkaar verbinden.

Huur een Peugeot e-208 als u op zoek bent naar een middelgrote 5-deurs auto met een jeugdig design en waarmee u tot 340 km autonomie (WLTP) heeft.

Huur een Peugeot e-2008 als u op zoek bent naar een elektrische auto, maar zonder het comfort, de ruimte en de voordelen van een SUV op te geven. Dit model heeft een autonomie van 320 km (WLTP).

 

renault zoe huren in Ibiza elektrische auto
Geef een afbeelding weer van het interieur van het elektrische automodel Renaul Zöe, dat vanaf maart 2020 te huur is op Ibiza.

Of huurt u liever een hybride?

Voor het seizoen 2020 hebben we een nieuw hybride automodel aangeschaft, namelijk de Suzuki Swift. Dit compacte vijfdeursmodel heeft een benzinemotor die wordt aangevuld door de ISG (Integrated Starter Generator), die bestaat uit een elektromotorfunctie samen met een lithiumbatterij waarmee u de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik vermindert tijdens uw autoroutes rond Ibiza.

Laadtijden en laadpunten in Ibiza

Als je denkt aan het huren van een elektrische auto, is de belangrijkste twijfel hoe lang de accu meegaat en hoe lang duurt het om de accu op te laden als deze leeg is? Volgens de officiële informatie van elk merk is de oplaadtijd als volgt:

Renault Zöe:

  • Openbaar oplaadpunt (11 kW): 120 km autonomie in 2 uur
  • Openbaar oplaadpunt (22 kW): 120 km autonomie in 1 uur

Peugeot e-208 en e-2008:

-Openbaar oplaadpunt (22 kW): 120 km autonomie in 2 uur

laad elektrische voertuigen op in Ibiza
Elektrisch oplaadpunt in San Antonio, Ibiza © Moto Luis autoverhuur Ibiza

In elk geval kunt u van tevoren weten waar u uw electrische auto op Ibiza kunt opladen door de kaart en de informatie die u in het gekoppelde artikel vindt te raadplegen, wat zeker zeer nuttig voor u zal zijn. Daarnaast zullen we binnenkort meer artikelen publiceren over de ervaring van het besturen van een elektrische auto op Ibiza, zodat je het eiland op een duurzamere manier durft te ontdekken. Mis ons Facebook-nieuws niet en raadpleeg alle vragen die zich voordoen via onze communicatiekanalen: Facebook, Instagram, Whats ‘App, e-mail en telefoon.

Parkeer gratis met uw elektrische auto

Als u tijdens uw vakantie op Ibiza een elektrische auto huurt, vergeet dan de betaalde blauwe parkeerplaatsen en het in de gaten houden van het betalingsticket. De reden?: Elektrische modellen zijn vrijgesteld van betaling voor gereguleerd parkeren (blauwe zone).

**

Dit artikel is gepubliceerd in autoverhuur, en gelabeld als autoverhuur|ecologische Ibiza|elektrische auto|Moto Luis|nieuws,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS