Ibiza cultuur

16 de juni de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

1335543249_009301_1335544313_noticia_normalHet eiland Ibiza heeft een lange traditie van cultuur, daterend terug naar het begin van de nederzettingen op het eiland in 650VC door de zeehanderlaars de Feniciërs, zij bouwden de eerste gebouwen in Ibiza Sa Caleta. Vervolgens verhuisden zij van Sa Caleta waar Ibiza-stad ,op de heuvel van Dalt Villa, wat zich vertaalt als hoge grond. Deze heuveltop boodt een geweldig uitzicht over de zee aan en daarnaast hadden ze dichtbij de natuurlijke haven die goed gebruikt werd voor de handel. De stad bloeide op daar de boten hier in de haven aan konden leggen. De mensen die hier aankwamen waren handelaars op de route van de atlantische-medillandse zee route

Vele beschavingen van de Carthagers, de Romeinen, de Moren en de Catalanen, vestigden zich allemaal in Ibiza voor langere tijd en lieten een duidelijke stempel achter op het eiland. De lokale cultuur van Ibiza, is afkomstig is van een zeevarende volk en heeft een duidelijke landbouw achtergrond. De lokale bevolking heeft altijd de reiziger en bezoeker aan hun oevers verwelkomd en dit wordt weerspiegeld in hun unieke gastvrijheid.

Een plaats waar deze unieke cultuur is terug tezien is in het Museum van de cultuur, het Museum van Volkenkunde, die opent op 15 mei en de entrée is de eerste week gratis. Het prachtige gebouw waar het museum is gevestigd, vertegenwoordigt de traditionele Ibicenco stijl, die heeft zijn wortels in de Carthaagse stijl van de bouw. Het museum dat is gevestigd in Santa Eulalia vertoont ook belangrijke culturele artefacten en is zeven dagen per week geopend tijdens het zomerseizoen, van maandag tot en met zaterdag 10,00-14,00 en 17,30-20,00. Op zondag is het geopend 11,00-13,30.

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS