Wifi in Ibiza auto verhuur

26 de februari de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

1420754291_635501_1420754382_noticia_normalMoto Luis , Ibiza ‘s premier autoverhuurbedrijf sinds 1956 , is er helemaal klaar voor om Wi – Fi te introduceren in haar wagenpark van auto’s en jeeps die te huur zijn in Ibiza . De spannende ontwikkeling in Ibiza Autoverhuur kan maximaal 5 verbindingen aansluiten met een draagbare modem in de auto , een zogenaamde Mobile Wi – Fi-hotspot , die snelheden zal hebben tot 21Mbps. Dit hotspot apparaat heeft een batterijduur van 5 uur en kan worden opgeladen met behulp van een USB-aansluiting. Moto Luis biedt twee Wi – Fi mogelijkheden aan die de klanten kunnen boeken wanneer ze één van de moderne en nieuwe auto´s huren op Ibiza .

De eerste optie is een Wi -Fi hotspot apparaat dat kan worden gebruikt in de Moto Luis huurauto’s en de tweede optie is een draagbaar Wi – Fi hotspot -apparaat en deze kan ook meegenemen worden in hotels en restaurants en is een ideale manier om verbonden te blijven wanneer men in Ibiza op vakantie is. De aankondiging van de invoering van de Wi – Fi-dienst in het wagenpark van Moto Luis van auto’s en jeeps, Marta Roig van Moto Luis verklaarde: ” We zijn toegewijd aan het verstrekken van de beste autoverhuur in Ibiza en het aanbieden van Wi – Fi in ons wagenpark laat zien dat we investeren in de toekomst en dat we in de behoeften van onze klanten willen voorzien. ”

De nieuwe Wi – Fi-dienst zal beschikbaar zijn vóór het Ibiza 2015 toeristische seizoen dat start op 1 mei. De autohuur Wi – Fi-dienst zal ongeveer € 6 per dag gaan kosten en heeft een uitstekende prijs in vergelijking met soortgelijke diensten die worden aangeboden door de hotels in Ibiza. Het gemiddelde tarief voor toegang tot Wi -Fi in Ibiza is meestal € 2 per uur , de Moto Luis Wi – Fi zal zeer zeker erg in trek zijn voor toeristen en bezoekers die de beste waarde van Wi – Fi-dienst in Ibiza zal zijn . Kijk verder op de Moto Luis website voor meer informatie over onze auto’s , jeeps en scooters die te huur zijn in Ibiza .

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS