Ibiza met kinderen: kindertheater op het Barruguet-festival

21 de mei de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

Deze maand staat een van de belangrijkste familie-evenementen op de culturele agenda van Ibiza: het Barruguet-festival. Dit theaterfestival wordt gehouden in Santa Eulària des Riu en is ontworpen om zowel kinderen als ouders te vermaken. Als uw gezinsvakanties op Ibiza samenvallen met het laatste weekend van mei, neemt u deze aantrekkelijke afspraak op in uw plannen.

V Barruguet Familietheaterfestival

Dit levendige festival wordt gehouden van 24 tot 27 mei met een programma dat twintig shows omvat: muzikaal entertainment, acrobatiek, straattheater, poppen, mime, verhalen vertellen, dansen, vrijetijdsvoorzieningen, magie … Een breed scala aan artistieke voorstellen die vertegenwoordigd wordt door nationale theatergezelschappen en een internationaal gezelschap dat specifiek is uitgenodigd voor het festival en dit jaar uit Wales komt. Het programma kan worden gedownload van de website van het Familietheaterfestival Barruguet en omvat niet-tekstshows die speciaal zijn ontworpen voor buitenlandse bezoekers.

Ibiza met kinderen, kinderactiviteiten op Ibiza, Ibiza in mei, wat te doen op Ibiza met kinderen, Barruguet Theater Festival
Het centrum van Santa Eulària des Riu is vol met animatie tijdens het Familietheaterfestival van Barruguet © Gerardo Sanz Fotógrafos

Een familieplan om te genieten op Ibiza

Het Familietheaterfestival van Barruguet biedt gratis voorstellingen aan en andere betaalde shows, waarvan de prijzen variëren van 5 tot 9 euro per persoon. Tickets voor de betaalde uitvoeringen kunnen online worden gekocht en aan de kassa’s van het Teatro España, het Palacio de Congresos en de Club Nautico van Santa Eulària des Riu. U krijgt bij uw entreekaartje een cadeaubon voor twee uur lang gratis parkeren, vergeet dus niet hierom te vragen als je met de auto naar Santa Eulària gaat. Bovendien zal tijdens de dagen van het festival voor bezoekers een gratis toeristentreintje beschikbaar zijn dat het Teatro España verbindt met het Palacio de Congresos.

Ibiza met kinderen, kinderactiviteiten op Ibiza, Ibiza in mei, wat te doen op Ibiza met kinderen, Barruguet Theater Festival
Het Teatro España organiseert enkele van de betaalde voorstellingen van het festival. © Gerardo Sanz Fotógrafos

Vergeet op het theaterfestival niet …

  • Het kaartje in te vullen die verkrijgbaar is tijdens het festival om deel te nemen aan de loting van een reis voor een gezin van 4 personen naar de Beurs van Kinderen en Jeugdtheater die in oktober 2018 op Mallorca wordt gehouden.
  • Doe mee aan de poppenworkshops die tijdens het festival worden georganiseerd. Ze duren van 4 tot 8 uur en worden op zaterdag gehouden in het Palacio de Congresos (van 16 tot 20 uur) en op zondag in de Paseo de s’Alamera (van 10 tot 18 uur).

In Moto Luis hebben we een grote bestand aan auto´s geschikt voor families
In Moto Luis hebben we een grote bestand aan auto´s geschikt voor families © Alberto Paredes / Moto Luis

Voordelen Moto Luis: Ibiza met kinderen

Ons autobestand bevat een breed scala aan modellen die geschikt zijn voor gezinsuitstapjes. Als u met kinderen tot 12 jaar reist, vergeet dan niet om de juiste kinderstoelen te huren. Bij Moto Luis vergeten wij de gezinnen niet, we hebben deze speciale aanbiedingen voor hen:

  • Als u twee kinderstoelen nodig heeft, wordt de tweede gratis gegeven.
  • En bij boekingen met twee maanden in het voren krijg u een kinderstoel gratis.
  • En om uw reis naar Ibiza eenvoudig te maken met kinderen, bieden wij u op onze blog verschillende artikelen aan die speciaal zijn ontworpen voor gezinnen, evenals een selectie van de beste stranden om met kinderen naar toe te gaan op Ibiza.

Cover’s picture: (c) Gerardo Sanz Fotógrafos

***

Gaat u een auto huren op Ibiza? Ontdek onze aanbiedingen en boek uw scooter in Ibiza.

Motoluis, autoverhuurbedrijf op Ibiza sinds 1956.

***

Dit artikel is gepubliceerd in kinderen, en gelabeld als agenda|kinderen|voorjaar,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS