Het andere Ibiza wat u alleen kunt leren kennen aan het einde van de zomer

2 de december de 2016
Motoluis Rent a Car Ibiza

Zijn mooie stranden, haar levendige nachtleven en een breed aanbod van ontspanning, hebben Ibiza gemaakt tot een van de meest beroemde en gewenste wereldwijde bestemmingen. Maar het lijkt alsof, na het verlaten van de zomer, het eiland vastzit in een diepe slaap.Een fout van veel liefhebbers van het eiland is dat men denkt dat je alleen in de zomer kunt genieten van het eiland en dat er niet veel te doen is in de winter en de rest van het laag seizoen maar juist tijdens deze maanden kunt u beter genieten van haar schoonheid en haar mensen.

Tijdens de herftst en winter maanden vindt je veel aantrekkelijke plannen voor alle soorten reiziger: gezinnen, koppels en vrienden, wandelaars en fietsers, gastronomisch en zelfs werknemers op zakenreis of op congres bezoek. Daarom, sluit Moto Luis niet of heeft ook nog nooit hun kantoren gesloten in de winter, zodat zij ook haar diensten aan alle reizigers die aankomen op Ibiza tijdens het laagseizoen kunnen aanbieden die het meer intieme en echte Ibiza willen ontdekken.

winter Ibiza rent a car Ibiza
Moto Luis Rent a Car – Ibiza

Wat te doen tijdens een korte vakantie buiten het seizoen?

  • Geniet van de bloei van de amandelbomen.
  • Leer alles over de traditionele en eigentijdse gerechten van het eiland in verschillende gastronomische evenementen, zoals Patrimoni Gastronòmic of Restaurat.
  • Verken het eiland door middel van haar talrijke fietsroutes.
  • Geniet van een weekend wandelen langs de kust, door de valleien en door de weelderige dennenbossen. Een activiteit die in de zomer zeer vermoeiend kan zijn.
  • Bezoek het Museum van Puget – die grote onbekende voor vele regelmatige bezoekers-, de Casa Broner en de Punische stad van Eg Puig des Molins.
  • Het pad volgen dat alle kerken van het eiland verbindt.
  • Ontdek alle wacht/defentie torens langs de kust.
  • En vele andere plannen die u op ons blog kunt vinden…

**

Bent u al enthousiast geworden om ons in de winter te komen bezoeken? Zo ja, leer meer over onze aanbiedingen , boek met ons en maak je klaar om te genieten van uw reis naar Ibiza.

Moto Luis Rent a Car, Autoverhuur in Ibiza uit 1956.

**

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als ideeën|winter,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS