De Ibiza stranden: playa d’en Bossa

2 de juni de 2017
Motoluis Rent a Car Ibiza

Het bijna drie kilometer lange strand maakt Playa d’en Bossa tot één van de meest uitgebreide stranden op het eiland, hoewel dit niet de reden is voor haar populariteit. Als iets dit strand bekend maakt is het wel door de levendige sfeer overdag en ´s nachts dankzij haar beachclubs, de clubs en de brede keuze aan restaurants en bars.Wilt u kennis maken met de meest feestelijke kant van Ibiza? Als dat zo is, stop dan zeker tijdens uw vakantie een keer in Playa d´en Bossa en geniet van al haar mogelijkheden.

De redenen dat u het strand van Playa d´en Bossa leuk gaat vinden is…

  • Wanneer je graag hard loopt. Het bijna drie kilometer lange strand en het fijne zand maken het ideaal voor de hardlopers onder ons.
  • Wanneer je van brede stranden houdt. De breedte van dit strand is tussen de 25 en 50 meter.
  • Als je graag een eind langs de zee wilt lopen. U kunt een wandeling maken naar het zuidelijke einde van playa d’ en Bossa, van waar een pad je naar de Torre des Carregador brengt, een oude defentie toren gebouwd in de 14e eeuw. Van bovenaf deze toren heeft u een fantastisch panoramisch uitzicht over het strand.

strand Ibiza autoverhuur Ibiza playa d'en bossa
Uitzicht op het strand Playa d’en Bossa, op een paar kilometer afstand van Ibiza stad en de luchthaven.

  • Wanneer je de wind niet vervelend vindt. De oriëntatie naar het Oosten en de open structuur maken het tot een prefect strand voor de windsurf liebhebbers.
  • Wanneer U of uw partner in een rolstoel zit. In playa d’ en Bossa, specifiek tegenover van Nassau Beach Club, vindt u een houten voetgangersbrug die de parking met het aangepaste gebied verbindt. Het gaat hierbij om stuk strand met schaduw, er zijn aangepaste toiletten en een amfibische stoel waarmee u de zee in kunt gaan.
  • Als je wilt genieten van de exclusieve sfeer van de beachclubs: Hier vindt u, onder andere, Nassau Beach Club, Sir Rocco en Ushuaïa Ibiza beach Club. White Eivissa Beach Club, aan de andere kant, biedt dezelfde mooie uitzichten en lekker eten, maar voor een meer aangepast budget 😉

strand Ibiza autoverhuur Ibiza
Afbeelding van een van de feesten die elke dag plaatsvinden in het Ushuaïa Ibiza beach hotel © Ushuaïa Ibiza Beach Hotel

  • Als U van vroege feestjes houdt. In playa d’ Bossa bevindt zich het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, waar je ‘s avonds kunt genieten van sessies van de beste DJ’s van het moment. De feestjes beginnen al vroeg in de middag, met zittingen van de uitgenodigde artiesten, hoewel pas na 22.00 uur de beroemste DJ´s komen. Een van de andere klassiekers overdag op het strand van Playa d´en Bossa is de beachclub Bora Bora.

**

Wilt u een auto huren op Ibiza? Zoja, zie hier voor onze aanbiedingen, reserveer met ons en maak je klaar om te genieten van uw reis naar Ibiza.

Moto Luis Rent a car, auto huren in Ibiza sinds 1956.

**

Dit artikel is gepubliceerd in stranden, en gelabeld als beach clubs|het zuiden van Ibiza|stranden,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS