Praktische informatie: kaart van Ibiza

10 de maart de 2017
Motoluis Rent a Car Ibiza

Zich verplaatsen over de wegen van Ibiza is de beste manier om het eiland te ontdekken en te genieten van de mooiste hoekjes. Ibiza heeft niet alleen prachtige baaien en stranden maar biedt ook binnenlanden aan bezaaid met charmante valleien. En we vergeten ook zeker niet de karakteristieke traditionele architectuur, die aanwezig is in hun kerken en huizen en boerderijen die verspreid liggen in de binnenlanden. Huur een auto en ontdek alles wat Ibiza te bieden heeft.

Door de relatief kleine omvang van het eiland kunt u zich in minder dan een uur verplaatsen tussen de uiteinden. Het is dus zeer eenvoudig veel van de attracties in één dag te kunnen ontdekken. Een duik in een afgelegen baai in het noorden, een zonsondergang vanaf Es Vedra, een heerlijke paella, een wandeling naar de top van de Puig de Missa in Santa Eulària des Riu, een drankje in de oude stad Dalt Vila… Alles is mogelijk in een enkele dag. Het is alleen kwestie van goed plannen!

kaart van Ibiza autoverhuur Ibiza moto luis

Er zijn twee snelwegen, die de luchthaven van het eiland met de stad van Eivissa verbindt en de stad van Sant Antoni de Portmany in Ibiza. Op de rest van het eiland vindt je lokale twee-baans wegen en, in sommige gevallen smalle landweggetjes. Maar juist deze landweggetjes onderscheiden zich door hun schoonheid, daar deze langs de minder drukke en meer authentiek Ibiza landschappen passeren.

Als u op de kaart klikt, kunt u deze wegenkaart downloaden die bewerkt werd door het gemeentehuis van Ibiza. Bereidt uw routes voor en ontdek alle geheimen van ons lieve en mooie eiland!

**

Wil je een auto huren in Ibiza? Als dat zo is, kijk bij onze aanbiedingen, reserveer  en maak je op om te gaan genieten van uw vakantie in Ibiza.
Moto Luis Rent a Car, autoverhuur in Ibiza sinds 1956.

**

Dit artikel is gepubliceerd in Praktische informatie, en gelabeld als autoroutes|autoverhuur|Moto Luis|routes in de auto,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS