5 hotels op Ibiza waar je je thuis voelt

15 de maart de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

Een van de beste kwaliteiten die een accommodatie kan bieden is de goede behandeling tegenover de klant, die eraan bijdraagt om je te helpen het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. In onze volgende selectie raden we vijf Ibiza hotels aan waar u het gevoel heeft dat u bij een vriend verblijft. We weten zeker dat je snel terugkomt …

Hostel Cala Molí

Inés en Antonio zijn de eigenaars van deze fijne accomodatie die gelegen is aan de westkust, vlakbij de mooie stranden van Cala Tarida, Cala Vedella en Cala Molí. De liefdevolle behandeling en het geweldige uitzicht over de zee en over de beboste heuvels hebben ervoor gezorgd dat zij een loyale klantenkring hebben opgebouwd die zomer na zomer terugkeren. Wij raden u daarom aan op tijd te reserveren als u niet de kans wilt missen om in één van deze comfortable kamers te verblijven in Hostel Cala Molí.

Coördinaten

 width=
Hostal Cala Molí’, Ibiza

Can Planells

In het noorden van Ibiza, op een paar minuten van Sant Miquel de Balansat, bevindt zich dit gezellige agrotoerisme vol verwennerij. Met slechts 8 kamers en suites, u wordt met een uitstekende persoonlijke behandeling door Joan en de rest van het personeel vanaf het moment van aankomst ontvangen . Enkele details die we leuk vinden van Can Planells? De gratis fietslening, gratis afternoon snack en de beschikbaarheid van de gewenste krant op aanvraag.

Coördinaten

 width=
Can Planells, Ibiza

Hostel Marblau

De familie Roselló runt dit hostel sinds de jaren 50 op Ibiza, het begon met drie kamers en een feestzaal. Sindsdien zijn er vele reizigers hier op bezoek geweest en velen zijn vrienden van de familie geworden. De liefdevolle behandeling verovert iedereen meteen, evenals het uitzicht op zee die waargenomen kan worden vanaf het grote terras van Mar Blau en van de meeste kamers.

Coördinaten

Hotel Marfil

Dit drie sterren hotel gelegen in een rustige straat van San Antonio blinkt niet alleen uit door het comfort van zijn kamers, maar ook door de uitstekende familiebehandeling van Toni, de eigenaar, die net als de rest van het personeel streeft naar het beste verblijf voor haar klanten. Het bewijs hiervan is de loyale klantenkring die jaar na jaar terugkeert naar Hotel Marfil tijdens hun vakantie naar Ibiza. Wij raden u aan een van hun superior kamers te reserveren en u laten leiden door de suggesties en aanbevelingen van Toni.

Coördinaten

 width=
Hotel Marfil.

Can Pujolet

Ligt verborgen in de heuvels van het natuurgebied van Es Amunts, dit landelijke hotelletje van 10 kamers is een klein juweeltje van rust en fijne behandeling dankzij Nina, de eigenaresse. Haar filosofie is heel simpel: de klant helpen wanneer deze daarom vraagt ​​en laat deze met rust de rest van de tijd. Dit lijkt het meest op verblijven in het huis van een betrouwbare vriend … En als je het nodig hebt, zal Nina je adviseren over haar favoriete plekjes op het eiland en zorgt ervoor dat je het meest authentieke Ibiza ontdekt.

 width=
Can Pujolet © Nuria CorteŽs

Openingsfoto: Hostal Cala Molí

***

Gaat u een auto huren op Ibiza? Ontdek onze aanbiedingen en boek uw scooter in Ibiza.

Motoluis, autoverhuurbedrijf op Ibiza sinds 1956

***

 
Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS