Leer de Ibiza stranden kennen, vandaag: Portinatx

31 de augustus de 2017
Motoluis Rent a Car Ibiza

Het noorden van Ibiza heeft altijd bekend gestaan om de rustige en vertrouwde sfeer, vooral in Portinatx en omgeving. Omgeven door beboste heuvels, de twee stranden van fijn zand en het transparente water maken deze stranden uitermate geschikt om te genieten van een duik in het water met alle voorzieningen.Mocht u vandaag besluiten om het noorden van Ibiza te willen ontdekken, stap dan in uw huurauto, pak de kaart van het eiland en zet koers naar deze kust.

¿Waar bevindt zich deze baai?

Portinatx is gelegen in het noorden van Ibiza, op 33 kilometer afstand van Sant Antoni de Portmany, op 29 km van Ibiza stad en op 22 km van Santa Eulària des Riu.

Coordinaten: 39.0465801,1.4501507

Zet koers naar dit strand mocht je …

– willen genieten van een rustig dagje strand met een relaxte sfeer.

– mocht je meer dan 1 optie zoeken. Portinatx heeft namelijk 2 strandjes , deze heten s’Arenal Petit en s’Arenal Gran, die wel verbonden zijn met mekaar. Beiden bieden fijn wit zand en transparente wateren aan, de eerste is 60 meter lang en het tweede strandje 120 meter in totaal. Het laatste strandje biedt meer faciliteiten aan.

Stranden van Ibiza, autoverhuur Ibiza , rustige stranden op Ibiza , Portinatx
Portinatx, Ibiza

met kinderen gaan: beide stranden zijn perfect voor families, het zeewater is veilig voor kinderen. Daarnaast kun je waterfietsen huren of waterskieën of andere watersporten beoefenen. Ook vindt je naast s’Arenal Gran een klein waterpark met glijbanen.

– op zoek zijn naar een strand zonder de aanwezigheid van een beach club: op beide stranden kun je relaxen met als enigste geluid het kabbelen van de zee.

– voor of na je zwempartij een lange wandeling willen maken. In de omgeving van Portinatx bevinden zich 3 fijne wandelroutes die naar de haven Port de Portinatx gaan (3,82 Km.), naar de oude defentietoren (4, 22 Km.) of naar het baaitje Cala d’en Serra (5,43 Km.), waarbij je langs de vuurtoren Faro des Moscater wandelt en de baai es Caló des Pouet.

Stranden van Ibiza, autoverhuur Ibiza , rustige stranden op Ibiza , Portinatx
Portinatx

**

¿Bent u uw familievakantie aan het voorbereiden? Mocht u nog geen huurauto hebben geboekt, kijk dan zeker eens bij onze aanbiedingen en reserveer vandaag nog uw favoriete automodel. De auto wordt naar de luchthaven parkeerplaats gebracht, direkt naast de hal.

**

Dit artikel is gepubliceerd in stranden, en gelabeld als het noorden van Ibiza|kinderen|stranden,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS