Plaatsen om te bezoeken in Ibiza. Can Marca.

6 de maart de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

13896039Ibiza is een eiland met vele attracties voor een familiebezoek . Een populaire toeristische bestemming gelegen in het noorden van het eiland: de oude piraten grotten van Can Marca , waar smokkelaars hun buit verborgen in de grotten uitgehouwen in de rotsen met uitzicht op het exclusieve privé-eiland De Sa Ferradura .

De Can Marca grotten zijn het hele jaar geopend en een auto , jeep of scooter nodig is om ze te bezoeken . Het is de moeite waard vanwege zijn prachtige schilderachtige panorama uitzicht van de noordkust van Ibiza. Rijden in Ibiza is een noodzakelijke ervaring , want het geeft de bezoeker de mogelijkheid om zelf de verborgen schoonheid van het eiland en het landschap te kunnen ontdekken. Het noorden van Ibiza is een van de meest charmante gebieden van het eiland en de thuisbasis van de flora en fauna.
De weg die naar de grotten van Can Marca leidt doorkruist een aantal van de meest traditionele landschappen. Kleine dorpjes zoals San Mateo, San Juan , San Carlos en San Lorenzo kunnen tijdens de reis naar Can Marca worden bezocht en u kunt stoppen voor een typische lunch of diner vóór het bereiken van de eindbestemming. Neem de tijd om te genieten van het omliggende platteland.

De laatste etappe van de route leidt u via een steile helling totaan de ingang van de grot. Wanneer u met de auto aan het einde van dit bergweggetje bent gekomen, krijgt u een prachtig panorama uitzicht op de Middellandse Zee te zien.

De Can Marca grotten zijn het hele jaar open van 10:30-13:30 en ‘s middags van 14:30-20:00 tijdens het toeristische seizoen van 1 mei tot 31 oktober. Tijdens de rest van het jaar zijn de grotten geopend van 11 tot 17.30 uur . Er zijn rondleidingen elke 30 minuten in het hoogseizoen en in het laagseizoen, elke 45 minuten . Tickets kosten 10 euro per persoon voor volwassenen en 6 euro voor kinderen.

De rondleiding duurt ongeveer 40 minuten en er zijn veel traptreden te maken dus het is niet aan te raden voor mensen met mobiliteitsproblemen. Wij raden zeer zeker een auto huren aan via Moto Luis , het beste verhuurbedrijf in Ibiza , want er is geen openbaar vervoer naar de grotten.

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS