Nieuwe vluchten naar Ibiza voor de winter 2016-2017

25 de oktober de 2016
Motoluis Rent a Car Ibiza

Deze winter zal het een stuk makkelijker worden om de charme van ons eiland Ibiza te kunnen ontdekken gedurende het laagseizoen dankzij de nieuwe vluchten naar Ibiza die opstijgen vanaf andere nationale en internationale luchthavens. In totaal zal Ibiza verbindingen hebben met Madrid, Barcelona, Valencia, Alicante, Sevilla, Palma, Londen, Eindhoven, en als nieuwigheid, Malaga, Amsterdam, Milaan, Genève en Parijs. Denk er niet te lang overna en boek uw uitje. U zal een volledig ander eiland te zien krijgen dan dat u denkt…

Nationale verbindingen
De vlucht verbindingen worden gehandhaafd tijdens het laagseizoen, die officieel aan het einde van de maand maart 2017 eindigt, deze vluchten kunnen worden gevonden op de website van de luchthaven van Ibiza. Volgens hun route schema´s, is het eiland bereikbaar via zeven Spaanse steden dankzij de aangeboden vluchten naar Ibiza door Air Nostrum (Alicante, Madrid, Valencia en Palma), Ryanair (Barcelona, Madrid, Málaga en Valencia), Iberia (Madrid) en Vueling (Barcelona en Sevilla). Afhankelijk van de routes, zijn er dagelijkse verbindingen of meerdere malen per week.

autoverhuur Ibiza Moto Luis vluchten naar Ibiza
Wij zijn specialisten op het gebied van autos en motorenverhuur op Ibiza met gepersonaliseerde aflevering op de luchthaven en aan privéhuizen over het gehele eiland (c) Moto Luis Rent a Car

Internationale verbindingen
Het grote nieuws van dit laagseizoen is de significante toename van de nieuwe vluchten naar Ibiza van internationale luchthavens, van de twee bestaande routes van afgelopen winter, Londen en Eindhoven, gingen we naar vier nieuwe routes: Genève, Milaan, Parijs en Amsterdam. Verbindingen naar deze bestemmingen zullen worden aangeboden op dagelijkse of wekelijkse frequentie – afhankelijk van de route – luchtvaartmaatschappij Transavia (Amsterdam en Eindhoven), Vueling (Amsterdam en Parijs), British Airways (Londen), Darwin Airlines (Genève) en Meridiana (Milaan).

Als u in een van deze steden woont of uw woonplaats is niet ver van één van deze luchthavens, reserveer dan zeker een plaats op één van deze vluchten en Ontdek Ibiza in de winter. Je zult een volledig anders eiland leren kennen vol rust, charme en bijzondere plekken. De temperaturen tijdens de herfst en winterochtenden en avonden zijn vrij warm, wat bijvoorbeeld het wandelen en mountainbiken erg aangenaam maken. Zie ons blog routes per auto, voornemens te doen in de winter en nog veel meer ideeën zodat je zeker nog een keertje terug wilt komen naar de speciale magie van het eiland Ibiza.

***
Wilt u een auto in Ibiza huren? Bezoek onze website, Lees hier meer over onze aanbiedingen en reserveer uw auto.
Motoluis, autoverhuurbedrijf Ibiza sinds het jaar 1956
***

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als notities|winter,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS