Landhotel in het noorden: het meer intieme Ibiza

15 de oktober de 2016
Motoluis Rent a Car Ibiza

Het noorden van het eiland behoudt nog de ontspannen en vrije geest die Ibiza beroemd heeft gemaak. Hier vindt u eco-bewuste velden in hand van dezelfde families van generaties geleden, bars die al jaren bestaan en die nog steeds het middelpunt zijn van ontmoetingen, kwaliteits gastronomie en schuilplaatsen waar u kunt loskoppelen van de wereld en het gevoel van het echte Ibiza kunt opsnuiven.

Can Pere Sord

Antiek huis meer dan 200 jaar oud met 9 kamers waarvan de discrete decoratie doet denken aan het meer traditionele Ibiza. Het ontbijt is heerlijk, met bijna een dozijn versgeperste sappen, zelfgemaakte zoete hapjes, vers gebakken brood en goede vleeswaren. Het beschikt ook over een volledig aangepaste kamer voor mensen in een rolstoel.

Can Pardal

Een boutique hotel met vijf kamers en suites in een oud antiek typisch Ibiza huis die stamt uit de 16e eeuw, gelegen in het centrum van Sant Miquel, naast de prachtige kerk van het dorp. Heeft zwembad en met uitzondering van één hebben alle kamers hun eigen privé terras.

Can Pardal hotel Ibiza hotels
Can Pardal – Ibiza.

Sa Vinya d’ d’en Palerm

Acht hectare olijfbomen, amandelbomen, sinaasappel-en citroenbomen omgeven door deze oase van rust. De meerderheid van de acht kamers hebben een terras en twee van hen zijn bestemd voor familieverblijven. Wij zijn ervan overtuigd dat u bijna niet meer uit het zwembad en de tuin wilt komen. Een perfect Agritoerisme voor liefhebbers van het meest natuurlijke Ibiza.

Can Martí

Ecologie en duurzaamheid staan centraal in dit kleine, landelijke hotel van slechts 4 gezellige appartementen gelegen tussen Sant Joan en Portinatx. Het natuurlijke zwembad, waar geen ruimte is voor chloor of andere chemische stoffen, een biologische moestuin, yogalessen en fietsen voor klanten met een groen geweten.

Can Martí, Ibiza hotels
Can Martí, Ibiza.

 Can Fuster

Een paar meter van het centrum van Sant Joan de Labritja is dit agrotoerisme gelegen op een landgoed van 60.000 vierkante meter waar de johannesbroodbomen, amandelbomen, olijfbomen en fruitbomen aanwezig zijn. Het hotel beschikt over 7 kamers en 1 suite, geopend in een 150- jarige oud boerenhuis.

**

Wil je een auto huren in Ibiza? Als dat zo is, kijk bij onze aanbiedingen, reserveer  en maak je op om te gaan genieten van uw vakantie in Ibiza.
Moto Luis Rent a Car, autoverhuur in Ibiza sinds 1956.

**

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als het noorden van Ibiza|hotels,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS