Openingen Ibiza 2017: we hebben al data´s voor u voor de start van het seizoen!

16 de april de 2017
Motoluis Rent a Car Ibiza

De tijd tot het begin van het zomerseizoen wordt steeds korter, en we bedoelen niet de dag dat de lente voorbij is en het zomerseizoen begint, maar we verwijzen hier graag naar de opening van de clubs en strandbars van het eiland. Als je gekt bent op het bijwonen van de openingfeesten, neem dan nota van de volgende data en boek uw vlucht, uw hotel en uw huurauto op Ibiza.

Openingen Ibiza 2017

Hï Ibiza: zal ongetwijfeld het openingsfeest van de zomer zijn, niet alleen is het een seizoensopening maar het is ook de eerste dag dat zij de deuren openen . Na de sluiting van de legendarische club Space, komt er op dezelfde plaats deze club voor het VIP publiek. De datum voor de opening van de Hï Ibiza is al gemarkeerd in de agenda: zondag 28 mei. De line-up omvat Black Coffee, Luciano en Bedouin, onder andere. De toegangsprijs is 60 €.

Ushuaïa Ibiza: een dag eerder, opent haar deuren op zaterdag 27 mei, Ushuaia Ibiza, haar 7de seizoen alweer. De opening zal beginnen om 12 uur ‘s middags en de line-up omvat o.a. sessies van Paul Kalkbrenner, Andrea Oliva, Eats Everything, Francisco Allendes, Steve Lawler en ÜNER, onder andere. De entree kost 40 €

Blue Marlin: de bekende beachclub gelegen in Cala Jondal begint haar seizoen met het geweldige openingsfeest tijdens het weekend van 28 tot 30 April. Op vrijdag 28 begint de muziek te klinken in Blue Marlin die verantwoordelijk is voor de sessies van Darius Syrossian en Nick Curly en zaterdag 29 met Bruce Hill en Christian Len, Eli Rojas, Luca Garaboni, Valentin Huedo, onder andere. Terwijl zondag de 30e gereserveerd is voor Dennis Ferrer, die begeleid wordt door een speciale gast.

Pacha: deze zomer wordt zeer belangrijk voor deze legendarische club, een icoon van Ibiza. Eén van de redenen omdat de club 50 jaar bestaat. Dus wellicht een goed idee om één van de openingen van hun meest belangrijke festivals bij te wonen: Pure Pacha – Parijs bij nacht (27 mei), Solomun + 1 (28 mei) en Flower Power (29 mei)

Privilege: tot op vandaag is de line-up voor de opening van de grootste club in de wereld nog onbekend, alhoewel de datum wel bekend is: donderdag, 25 mei. Als u meer informatie hierover wilt, bezoek de Web.

Nassau Beach Club: voor deze bekende beachclub van playa d’ Bossa wordt het ook een speciale zomer omdat ze tien jaar bestaan sinds de inauguratie. De opening zal op 8 April plaatsvinden om 12 uur s´middags en belooft een heel bijzondere te worden.

Openingen Ibiza 2017 autoverhuur Ibiza
Cafe del Mar, Ibiza

Café del Mar: de legendarische bar van Sant Antonio de Portmany begint haar zomer 2017 op woensdag 12 April. De zonsondergangen worden weer begeleid door soundtracks…

DC10: niets minder dan 27 DJ’s maken zich klaar voor de line-up voor het openingsfeest van de Circoloco party, een van de meest verwachte van het seizoen. Als u deze niet wilt missen, reserveer dan nu in je agenda maandag 22 mei en maak je klaar voor de sessies van The Martinez Brothers, Tania Vulcano, Jackmaster, Ellen Allien, David Squillace, Sossa, Clive Henry en Acid Mondays, onder andere.

Ocean Beach Ibiza: de bekende beachclub van Sant Antoni de Portmany (San Antonio) zal officieel openen op 19 mei, of als u al eerder wilt gaan dan kunt u ook al genieten van het softopeningsfeest dat zal worden gehouden op vrijdag 28 April, waarvan de entree gratis zal zijn.

***

Gaat u een huurauto in Ibiza boeken? Bezoek onze website, zie hier voor onze aanbiedingen en reserveer uw autohuur.

Moto Luis, autoverhuurbedrijf Ibiza sinds 1956

***

Dit artikel is gepubliceerd in Clubs en Beach Clubs, en gelabeld als beach clubs|clubs|events|nacht|partij,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS