Wij werken samen met de APNEEF Ibiza, een reisillusie naar Disneyland Parijs

28 de maart de 2017
Motoluis Rent a Car Ibiza

Volgend jaar, de vereniging voor mensen met speciale behoeften van Ibiza en Formentera APNEEF, voldoet aan 20 jaar ervaring bij het helpen om de kwaliteit van het leven en de integratie in de samenleving van honderden kinderen en tieners met lichamelijke, geestelijke, zintuiglijke of cognitieve handicapten te verbeteren.

Een belangrijke verjaardag, die zal worden vervuld met de hulp die al deze jaren talloze vrijwilligers, verenigingen, bedrijven, particulieren en publieke figuren hebben gegeven aan APNEEF. Dankzij hen, kon APNEEF kinderen met speciale behoeften een vroegtijdige behandeling, logopedie, pediatrische kinesitherapie, workshop sociale vaardigheden, psychomotorische therapie, pedagogie, psychologische zorg, ateliers van ambachtelijke en hippotherapie, onder anderen aanbieden.

Bij Moto Luis weten we van eerste hand, het belangrijke en toegewijde werk dat elke dag van het jaar wordt gedaan door APNEEF en daarom willen wij samenwerken met één van hun projecten voor 2018: het vieren van hun 20 jaar lange werk met een reis naar Disneyland Parijs voor een enthousiast groepje kinderen met speciale behoeften. Hiervoor, zal Moto Luis aan APNEEF hetzelfde bedrag doneren dat onze klanten ook willen doneren bij het maken van de reservering.

APNEEF Moto Luis Rent a Car Ibiza
Afbeelding van een van de laatste reizen die georganiseerd weden door APNEEF

Waarom willen we dat je meedoet met onze campagne?

Reizen is één van de grootste geschenken in het leven. Niet alleen voor het openen van de horizon maar ook voor het verrijken van de blik, maar vooral bevordert dit de kennis en de relatie met de andere omgeving. Een interne reis die de kleine gehandicapte reizigers onvermijdelijk helpt om te groeien, soms op subtiele wijze, soms op nadrukkelijke manier. Omdat alle reizen ons dichter bij de wereld helpen… Ga naar de illusie van de APNEEF kinderen. Breng ze naar de rijkdom van de reis.

Hoe kunt u samenwerken met APNEEF?

Op het moment van uw reservering met Moto Luis , klik het aangegeven vakje aan om €10 te doneren voor de APNEEF. Dit bedrag gaat geheel naar de organisatie van de reis naar Disneyland Paris.

APNEEF Moto Luis Rent a Car Ibiza

Hoe doneert Moto Luis?

Moto Luis zal niet alleen direct het gedoneerde geld van de clienten doorverwijzen naar APNEEF, maar doneert zelf ook nog eens hetzelfde bedrag daar bovenop wat bij ons binnekomt per boeking.

Hoe lang duurt de donatie campagne?

De samenwerking duurt tot 30 April. Later op die dag, zullen wij via ons blog een informatienota publiceren waar het bewijs van de schenkingen door Moto Luis en deelnemende cliënten APNEEF vermeld zal staan.

Waar kan ik meer informatie vinden over dit project?

Voor meer informatie over dit project, check deze PDF-informatie uitgegeven door APNEEF. U kunt ook een bezoek brengen aan de webpagina, waar u alle diensten kunt terugzien, de activiteiten, de acties en projecten van de organisatie.

APNEEF MOTO LUIS

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als Moto Luis|notities,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS