Tips over Ibiza autoverhuur

6 de april de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

Auto, Jeep en Scooter verhuur op Ibiza , is een eenvoudig proces . Het eiland verhuurt al ruim 70 jaar auto’s en scooters aan vakantiegangers en de open top Jeeps in Ibiza zijn uitgegroeid tot een populaire keuze van de toeristen in de afgelopen decennia . Er zijn een paar tips waar mensen op moeten letten bij het huren van een auto in Ibiza en hier bij Moto Luis , Ibiza ‘s beste autoverhuurbedrijf , zijn blij om onze kennis te mogen delen met onze klanten . Onze top tip is om te huren van een gerenommeerd bedrijf met vele jaren ervaring en die al jaren in de toeristische industrie werkt op Ibiza. We verwelkomen onze klanten al sinds 1956 bij Moto Luis.

Het brandstof beleid in Ibiza is een andere tip om goed mee uit te kijken . De beste manier om een auto of jeep huren is met een volle tank bij huurbegin en ook weer vol terug aan het eind van de huur. Dit betekent dat u alleen betaalt voor de brandstof die u gebruikt . Sommige bedrijven zijn exclusief brandstof en berekenen de clienten bij aankomst voor de benzine, hier wordt vaak het dubbele voor gevraagd dan wanneer u zelf de tank volgooit. Dat beleid houdt in dat u de huurauto dient te retourneren met een lege tank , dit is niet een efficiënt beleid voor de client daar je bijna nooit een volle tank brandstof gebruikt tijdens de vakantie. Controleer altijd de kleine lettertjes van het huurcontract bij het online aanmelden of boeken, want wat goedkoop lijkt op het eerste gezicht is vaak niet meer zo als je alle extra kosten toevoegd. Hier bij Moto Luis, hanteren we het vol – vol brandstof beleid wat eerlijker is daar je alleen betaald voor de benzine die je verbruikt hebt. Onze Ibiza vakantiegangers geven de voorkeur aan ons brandstof beleid die al gebruikt wordt sinds 50 jaar. Onze clienten hebben veel liever deze optie .

Nog een tip voor het huren van een huurauto in Ibiza is om ervoor te zorgen dat de auto airco heeft daar het erg warm op het eiland kan worden tijdens de zomermaanden . Zorg er ook voor om je rijbewijs en huurcontract van de autoverhuur in de auto mee te nemen , daar de wegen politie op Ibiza u daar naar kan vragen. Het is altijd beter om je auto te huren vanaf de luchthaven , daar dit een gemakkelijke en snelle manier is om naar het vakantieadres te rijden en ook om terug te keren naar de luchthaven op de laatste dag. Moto Luis auto’s staan geparkeerd op de luchthaven op minder dan 100 meter van de hal. Hier bij Moto Luis, Ibiza ‘s beste autoverhuurbedrijf , we zijn trots in het aanbieden van een eerlijke en transparante service aan onze klanten . Zodra onze nieuwe klanten ons leren kennen – keren ze terug als vrienden jaar na jaar.

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS