Reacties van onze klanten-II

15 de maart de 2016
Motoluis Rent a Car Ibiza

Hieronder staan de meningen en ervaringen van onze klanten die Ibiza hebben verkend met de huurauto’s van Moto Luis Rent a Car. Hebt u een vraag over onze dienstverlening, tarieven of automodellen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen dit kan via web, per telefoon (+34 971 340 765) of via onze Facebook.

Philip Truyen, België

Ik huur al jaren auto’s bij dit bedrijf en ze hebben altijd nieuwe auto’s en een zeer goede en persoonlijke service. Het ophalen en wegbrengen van de auto´s is op de parkeerplaats aan de voorkant van de terminal van de luchthaven. Er hoeft geen papierwerk gedaan te worden, waardoor wachtrijen worden vermeden. Dit is voor mij de belangrijkste reden om auto´s te blijven huren bij Moto Luis: de snelheid van de afhandeling en op het moment van boeking.

Pelle Moens (Art of Dance) Nederland

Ik bezoek het eiland Ibiza sinds 1972 en heb altijd mijn auto bij Moto Luis gehuurd. De behandeling en de service is altijd goed, persoonlijk en familiar.Je hoeft niet in de rij te staan op de luchthaven en met een uitstekende service. Het voertuig staat altijd klaar als we aankomen in Ibiza. Ik kan Moto Luis alleen maar aanraden, vooral om het mooiste eiland van de wereld op deze manier te bezoeken!

HansPeter Stoffel, Zwitserland

Ik spreek 4 talen, maar bespreek de huur van de auto’s altijd met Cora bij Moto Luis, want het is zeer handig om dit in het Nederlandste doen. Het is makkelijker, omdat ik soms een aantal specifieke wensen heb wanneer ik een auto wil huren in Ibiza. Geweldig bedrijf, goede auto’s die altijd in optimale staat zijn, concurrerende prijzen en goede service op de luchthaven (Tony) en de zorg van al het personeel is zeer goed. Ik hoef niet meer na te denken als ik een auto huur in Ibiza : een email naar Motoluis en alles is georganiseerd tot in de perfectie.

Arno van der Heijden, Nederland

Ik maak al vele jaren gebruik van Moto Luis gedurende mijn bezoeken op Ibiza en ze zijn geweldig in hun punctualiteit, kwaliteit van de auto´s en de service auto’s geweest. En de klant wordt altijd zeer professioneel en vriendelijk behandeld.

Wil je een auto huren in Ibiza? Als dat zo is, kijk bij onze aanbiedingen, reserveer  en maak je op om te gaan genieten van uw vakantie in Ibiza.
Moto Luis Rent a Car, autoverhuur in Ibiza sinds 1956.

Dit artikel is gepubliceerd in autoverhuur, en gelabeld als autoverhuur|Moto Luis|reacties,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS