Reacties van onze klanten-III

3 de april de 2016
Motoluis Rent a Car Ibiza

Hieronder staan de meningen en ervaringen van onze klanten die Ibiza hebben verkend met de huurauto’s van Moto Luis Rent a Car. Hebt u een vraag over onze dienstverlening, tarieven of automodellen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen dit kan via web, per telefoon (+34 971 340 765) of via onze Facebook.

Magni boog, Magniflex, Italië

Sinds ongeveer 10 jaar huur ik, elke zomer, een Jeep Wrangler bij Moto Luis. Ik heb altijd contact met dezelfde vriendelijke werknemers, die ik graag mag. Altijd de beste prijs en service van de familie. Al mijn liefde voor het team en tot het volgende seizoen.

Hendrik Knoop, Duitsland

Ik ben gek op Moto Luis! Ik heb dit bedrijf in 2006 gevonden en dat heeft ertoe geleid dat kennis heb gemaakt met hun betrouwbaarheid, professionaliteit en, bovenal, persoonlijke service en concurrerende prijzen. Speciale vermelding voor Cora en Marta voor hun persoonlijke en dynamisch tintje. Ik sta te popelen om opnieuw bij hen te huren tijdens mijn volgende reis op Ibiza.

Stéphane Lapiquonne, Frankrijk

Motoluis is een bedrijf wat zich serieus inzet voor klanttevredenheid. Ze proberen om te voldoen aan de verzoeken van een klant. Dat is in ieder geval bij mij zo geweest .. Aandacht voor mijn zorgen en verzoeken. Bijvoorbeeld, als ik geen panda wil hebben, dan geven ze me geen panda … dat is een detail wat ik zeer waardeer …

Jose Reyes Verdugo, Sevilla

We werken sinds 2001 elk seizoen met Moto Luis , hun behandeling is vertrouwd, authentiek Ibiza, al die tijd te worden behandeld als familie is van onschatbare waarde …. en de prijs is zeer goed.

María Sánchez, Space, Ibiza

Ik heb jarenlang gebruik gemaakt van de diensten van de MOTO LUIS. Ik hou van dit bedrijf, van de persoonlijke aandacht en vriendelijkheid van de medewerkers. Ik heb nog nooit een probleem gehad met hun auto’s. Het geheim is dat het een zeer professioneel familiebedrijf is. Ik zal ze in gedachten te houden voor de toekomst.

Jesús Chapel, Madrid

We hebben verschillende keren een auto bij Moto Luis gehuurd en ze hebben altijd hun best gedaan om ons de auto te geven die we nodig hadden, plus het personeel is erg aardig en bereidheidwillig

Bertram Beerbaum, Nederland

Een auto huren bij Motoluis is eenvoudig en betaalbaar en bij aankomst is de auto in optimale staat . Een duidelijke en transparant huurcontract, geen kleine lettertjes. Een bedrijf waar de klant nog steeds koning is!

Jaap van Zevenbergen, Nederland

Mijn ervaring met Moto Luis was top. Ik huur al twee jaar bij ze en zal dat ook voor de derde keer doen, in 2012. De auto is altijd schoon en staat op mij te wachten op het vliegveld van Ibiza. Ook het terug brengen naar de luchthaven is zeer eenvoudig. Ik raad iedereen aan om een auto te huren bij Motoluis, een leuk en snelle service.

GAL-Ghanem Ghanem, Koeweit

Ik ben al vele jaren een klant van Moto Luis, het autoverhuurbedrijf geeft altijd een goede service en goede prijzen. Moto Luis zet altijd de klant centraal en dat is de reden waarom ik altijd terug kom om bij hen te huren. Binnenkort begint de zomer en neem ik weer contact met ze op.

 

Conoce nuestras ofertas, reserva con nosotros y prepárate a disfrutar de tu viaje a Ibiza.

Moto Luis Rent a Car, alquiler de coches en Ibiza desde 1956.

Dit artikel is gepubliceerd in autoverhuur, en gelabeld als autoverhuur|Moto Luis|reacties,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS