San Antonio als het belangrijkste toeristische centrum van Ibiza

17 de maart de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

turistas-huila-edIbiza heeft een dubbele persoonlijkheid. Het belangrijkste beeld , voor degenen die nog nooit het eiland bezocht hebben is een eiland vol jonge dronken mensen en feesten, die op vakantie gaan om plezier in de zon te hebben middels een goedkoop vakantiepakket . Hoewel dit waar is in sommige gevallen, is dit slechts een 10 % van het totale toerisme.

Het eiland is een populaire bestemming voor gezinnen vanwege de uitstekende veiligheid van de stranden , de cultuur is geschikt voor het hele gezin en het hebben van een groot aantal hotels en appartementencomplexen,die ideaal zijn voor de kwaliteit en entertainment.

Het is belangrijk om uw accommodatie zorgvuldig te kiezen om ervoor te zorgen dat deze aan de verwachtingen voldoen van de toeristen die op vakantie gaan naar het het witte eiland. Hieronder is een korte samenvatting en informatie over de belangrijkste toeristische centra van Ibiza en het type van de bezoekers die zij ontvangen.

Toeristisch centrum van mei tot oktober

Het dorpje San Antonio staat voornamelijk bekend als het West End gebied, dat bekend werd door middel van een documentaire genaamd Ibiza Uncovered , die medio jaren ’90 plaatsvond en deze was de oorzaak van het slechte imago van het eiland. Een aantal schandalige en onevenredige berichten die tot op de dag van vandaag nog steeds merkbaar zijn.

Het is een gebied vol met bars met neon verlichting, stripclubs , kebab zaakjes en supermarkten die alcohol verkopen tegen zeer lage prijzen, die de onvermijdelijke problemen met zich meebrengt. De meeste toeristen zijn jong, groepen alleenstaande jongens en meisjes, tussen 18 en 25 jaar die in goedkope appartementen verblijven met één ding in gedachten … plezier hebben.

Er zijn twee grote clubs in dit gebied , Es Paradis en Eden , evenals vele bars met betrekking tot deze industrie , de bekendste zijn Café Mambo , Cafe del Mar , Bar M , Savannah en de locatie van live rock concerten : Ibiza Rocks. Het is ook de thuisbasis van de beroemde ” zonsondergang ” , waar duizenden mensen van alle nationaliteiten zich verzamelen om naar de zonsondergang te kijken. Het betekent ook het begin van de feestavonden van de beste dj’s in de meest beroemde clubs in de wereld.
Er zijn veel verborgen pareltjes in het centrum van het dorp, waaronder de prachtige kerk waar veel van de lokale restaurants en bars zich omheen bevinden, terwijl toeristen hier massaal langs passeren tijdens de zomermaanden. Het dorp heeft ook een belangrijke haven, met uitstekende verbindingen naar de diverse baaien ten westen van het eiland , waar u de zonsondergang kunt kijken.

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS