Sant Antoni, 5 adressen die open zijn gedurende het hele jaar

24 de januari de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

Het eiland Ibiza heeft steeds meer luchtverbindingen met het vaste land tijdens het laagseizoen, waardoor het gemakkelijker wordt een weekendje weg te gaan. Dat is de reden waarom ook een groter aantal bedrijven wordt aangemoedigd om hun deuren open te houden tijdens de rustigere maanden. Als u een reis van twee of drie dagen naar Ibiza organiseert, schrijf dan de volgende adressen van Sant Antoni op en neemt deze mee in uw vakantieplannen.

Es Ventall

Tijdens het laagseizoen houdt dit gerenommeerde Sant Antoni restaurant zijn keuken open van donderdag tot zondag. Op   het menu vindt u traditionele gerechten van het eiland, zoals Bullit de Peix, maar ook meer hedendaagse voorstellen, zoals tataki de sirvia met vers zeewier en teriyaki-saus. Web.

Het dorp zelf

Het klopt dat veel winkels van Sant Antoni deze maanden gesloten zijn; het is echter een goed moment om langs de baai te lopen, om in detail de kerk te zien, die een uitstekend voorbeeld is van een typisch tempelfort op Ibiza; of om de verschillende graffiti te ontdekken die een tiental gevels van het centrum versieren en die werden gemaakt door erkende internationale kunstenaars en collectieven binnen het circuit van stedelijke kunst, zoals Phlegm, Interesni Kazki, INTI, Malarky en Federico Massa.

 width=
De kerk van Sant Antoni de Portmany © NC / Moto Luis

Es Rebost de Can Prats

Dit traditionele Ibicenco-restaurant bevindt zich op het terrein waar vroeger één van de eerste winkels van de stad waren. Tijdens deze maanden is er geen tekort aan specialiteiten van het seizoen, zoals arroz de matanzas, sofrit pagès of squid frit met sobrasada. Een essentieel adres om onze gastronomie te ontdekken.

Hostal La Torre

Het is een van de weinige hotels in de stad waar reizigers tijdens de wintermaanden nog steeds verblijven. Maar u hoeft geen gast te zijn van het hotel om te kunnen genieten van een maaltijd met uitzicht op de zee of een lekker drankje tijdens de prachtige zonsondergangen van Sant Antoni, in de wintermaanden zijn deze op het mooist. Web.

 width=
Hostal La Torre, Sant Antoni de Portmany © Nuria Cortés met toestemming om te gebruiken voor Moto Luis

Het hoofdkantoor van Moto Luis

En natuurlijk ons ​​Sant Antoni-kantoor, gelegen direct bij de ingang van de stad en ook open tijdens de maanden buiten het seizoen. Hier kun je je huurauto boeken als je dit nog niet hebt gedaan voordat je aankomt op het eiland of je kunt hier je auto ophalen als je ervoor kiest om het in Sant Antoni te doen in plaats van in de luchthaventerminal, waar we ook onze auto’s afleveren. In de winter wordt de verhuurdienst van Vespa´s en andere scooters onderbroken, die in het vroege voorjaar weer wordt geactiveerd.

 width=
Moto Luis, autoverhuur op Ibiza en Sant Antoni.

**

Heeft u nog meer aanbevelingen nodig voor uw vakantie naar Ibiza in de winter?

Bekijk onze gerelateerde berichten en geniet ten volle van uw verblijf op het eiland.

**

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als San Antonio|sant antoni|westen|winter, Sant Antoni de Portmany,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS