De markten zijn ook voor de winter

5 de februari de 2019
Motoluis Rent a Car Ibiza

Een van de meest populaire attracties van Ibiza zijn de markten, zeer talrijk tijdens de zomermaanden. Als je graag unieke ontwerpen koopt of tweedehands schatten uit de vergetelheid haalt, geef het dan niet op tijdens je wintervakantie naar Ibiza. In het laagseizoen is er ook plaats voor de markten. Ontdek het met de volgende wekelijkse afspraken die u niet wilt missen.

Markt van Sant Jordi

Het is Ibiza’s tweedehands markt bij uitstek: hier vind je kleding, platen, meubels, antiek, boeken, rariteiten en verschillende objecten … De sfeer op de Sant Jordi-straatmarkt is luchtig omdat iedereen zijn kraampje kan opzetten als je dit in het voren reserveert en je treft een heel divers publiek aan. Het wordt elke zaterdag gehouden in de oude renbaan van Sant Jordi, van 8 uur ‘s ochtends tot 3 uur’ s middags.

Ibiza-markten, Ibiza in de winter, autoverhuur op Ibiza,
In de winter kunt u ook gaan winkelen op de markten van Ibiza. Foto: Pixabay

Markt van Las Dalias

De beroemdste markt op het eiland is de hele winter open en is uitgegroeid tot een uitstekend plan om te genieten op zaterdagochtend, met live muziek ‘s middags en attracties voor kinderen. Het aantal kraampjes is kleiner dan in de zomer, maar je zult nog steeds mode, accessoires, handwerk en lokale gastronomische producten vinden. Schema: elke zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur.

Forada markt

Elke zaterdag viert Forada dit evenement met een duidelijk lokaal accent dat groenten en fruit van het eiland verkoopt, zelfgemaakte gebakjes, jam, zoetigheden gemaakt met johannesbrood, traditionele ambachten … Een goede gelegenheid om producten van het eiland te kopen en direct uit de eerste hand kennis te maken met haar producenten. En na de markt kunt u altijd de heerlijke kleine gerechten van Can Tixedó eten, die zich tegenover de markt bevindt. De Forada-markt wordt elke zaterdag van het jaar gehouden van 10:00 tot 16:00 uur.

Ibiza-markten, Ibiza in de winter, autoverhuur op Ibiza,
Markt van Sant Joan de Labritja, Ibiza. © NC / Moto Luis

Markt van Sant Joan de Labritja

Op zondagmorgen is dit kleine stadje in het noorden van Ibiza vol entertainment dankzij de charmante markt, waar u biologische producten kunt vinden, maar ook sieraden, accessoires, handwerk, zelfgemaakte zoetigheden en natuurlijke cosmetica, en livemuziek. van 10.00 tot 16.00 uur. Je vindt het zeker weten leuk hier!

Openingsfoto: (c) Las Dalias

**

Ben je van plan een reisje naar Ibiza in de winter te maken?

Bekijk onze aanbiedingen in autoverhuur en mis onze suggesties niet over wat te bezoeken en wat te doen in Ibiza tijdens de winter.

**

 

Dit artikel is gepubliceerd in winkelen, en gelabeld als markt|markten|winkelen|winter,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS