Spanish and English tourists to ibiza

15 de december de 2014
Motoluis Rent a Car Ibiza

turistas-huila-edDe cijfers die vrijgegeven werden deze week laten een toename zien in de hoeveelheid toeristen die een bezoek aan Ibiza brachten van het vasteland van Spanje en Engeland . De zomer in Ibiza 2014 was een goed jaar voor toerisme en Ibiza huurauto bedrijven waren druk op het eiland. Hier bij Moto Luis , Ibiza ‘s beste autoverhuur bedrijf, hebben ook gemerkt dat er meer Engelse en Spaanse toeristen auto´s huurden vanuit onze kantoren in San Antonio en onze garage kantoor bij de luchthaven van Ibiza . De Spaanse markt blijft de nummer één op de toeristische markt in Ibiza en het groeide met 6,44 % in 2014. Meer dan 1.057.680 passagiers van het vasteland van Spanje reisden af naar de luchthaven van Ibiza in de tien maanden van januari tot oktober.

De tweede grootste markt voor toeristen in Ibiza kwamen uit het Verenigd Koninkrijk, die een stijging van 1,8 % aantoont ten opzichte van vorig seizoen statistieken , er landen meer meer dan 794,660 passagiers op de luchthaven van Ibiza vanaf luchthavens in Schotland, Wales en Noord-Ierland. Er was een stijging van 12,57 % in het aantal toeristen die een bezoek brachten aan Ibiza uit Duitsland , dat was goed nieuws voor de toeristische sector van Ibiza . Duitse vakantiegangers die op de luchthaven van Ibiza aankwamen groeiden van 293,617 in 2.013 tot 330,512 passagiers in 2014 .

De grootste vier landen die de meeste toerististen naar Ibiza brengen zijn Spanje , Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Italië . Tussen hen zijn zij goed voor meer dan 70 % van de totale toeristische markt op het eiland. Andere landen , zoals Nederland, Frankrijk , Portugal en België hebben een toename vastgesteld van het aantal toeristen die aankomen en vertrekken van de luchthaven van Ibiza . In 2014, voor de eerste keer in vele jaren merkt Ibiza een groei in de Scandinavische markt met aankomsten uit Finland , Noorwegen en Denemarken. Onze Ibiza autoverhuur op Moto Luis biedt een meertalige service aan onze klanten dus aarzel niet om ons te contacteren in elke taal , wij zijn blij om ons volledige assortiment van auto´s , jeep´s en scooter huren met u door te spreken.

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS