Speciale promotie voor pasen

22 de maart de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

In Europa is het traditie om op Paaszondag chocolade-eieren te geven. In sommige landen verstoppen ze deze paaseieren zelfs in de tuinen om kinderen te laten deelnemen aan de zoektocht. In Moto Luis willen we ook deel uitmaken van deze feestelijke dagen door onze klanten een nieuwe promotiecode aan te bieden voor het boeken van de huurauto op Ibiza. Het is heel gemakkelijk om deze te verkrijgen: je hoeft hiervoor geen gymkhana te volgen; gewoon doorgaan met het lezen van dit artikel.

Huur uw auto met Pasen

Onze nieuwe promotie komt niet uit een chocolade-ei. U vindt deze alleen als u via onze website reserveert van maandag 26 maart tot en met 1 april. Tijdens deze dagen ontvangen alle reserveringen een extra automatische korting van 5%, die wordt toegevoegd aan de gebruikelijke 5% die wij aanbieden aan klanten die de volledige huur betalen op het moment van reserveren. Om van deze aanbieding te kunnen profiteren, hoeft u alleen maar de promotiecode PASCUA in te voeren tijdens het boekingsproces van de huurauto. De bevestiging van deze reservering wordt zo snel mogelijk naar de klant gestuurd via het e-mailadres dat u tijdens het boekingsproces heeft opgegeven. Het is niet nodig om vooraf te betalen om te profiteren van de 5% korting op onze Paas-promotie, maar wel om de extra 5% te ontvangen.

Moto Luis, autoverhuurbedrijf op Ibiza sinds 1956 Foto © Alberto Paredes / Moto Luis
Moto Luis, autoverhuurbedrijf op Ibiza sinds 1956 Foto © Alberto Paredes / Moto Luis

Welke voertuigmodellen zijn beschikbaar voor onze Paas-promotie?

U kunt profiteren van de speciale paasactie als u een van onze automodellen boekt behalve groep A, B en B1 (Panda, Ford Fiesta en Fiat 500). Het aanbod is van toepassing ongeacht de duur van de autoverhuur op Ibiza

Boek uw huurauto op Ibiza nu

Als u al weet op welke data´s u op vakantie gaat naar Ibiza, aarzel dan niet en profiteer van ons Paasaanbod, een goede kans om geld te besparen op uw volgende huurauto in Ibiza. En wanneer de datum van uw reis dichter bijkomt, vergeet dan niet om ons blog te bezoeken, waar u veel suggesties en aanbevelingen over Ibiza kunt vinden.

Moto Luis, autoverhuurbedrijf op Ibiza sinds 1956 Foto © Alberto Paredes / Moto Luis
Moto Luis, autoverhuurbedrijf op Ibiza sinds 1956 Foto © Alberto Paredes / Moto Luis

**

Als u nog steeds niet weet of u een auto moet huren voor uw vakantie op Ibiza, lees dan zeker deze post en lees over de voordelen van het hebben van een gereserveerde huurauto bij aankomst op ons eiland.

**

Dit artikel is gepubliceerd in nieuws, en gelabeld als autoverhuur|ibiza 2018|Moto Luis|promotiocode,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS