¡We gaan naar de spa!

15 de maart de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

Zo af en toe moet je je eigen lichaam eens extra verwennen. Stress, een zittend beroep en zorgen hebben vaak invloed op onze huid en spierspanning. Als je denkt dat het tijd is om je lichaam te compenseren voor de geaccumuleerde inspanning, maak dan gebruik van je vakantie op Ibiza en geef je zelf een gezond cadeau. Er is keuze genoeg, aangezien Ibiza meer dan een dozijn aan spa´s heeft. We laten u hier kennis maken met een selectie aan spa´s, zodat u kunt kiezen uit een spa die het beste bij u past. Veel plezier!

Las Cascadas Suspendidas

Gelegen in hotel Hacienda na Xamena, in het noorden van het eiland, dit is de meest spectaculaire spa van Ibiza, omdat het gelegen is op een 180 meter hoge klif met fantastische uitzichten over de kustlijn. En je kunt deze ervaring bijvoorbeeld afsluiten met een uitgebreide keuze aan massages en lichaamsbehandelingen. ¡Een geweldig cadeau om als koppel van te genieten¡

Las Cascadas Suspendidas © Hotel Hacienda na Xamena
Las Cascadas Suspendidas © Hotel Hacienda na Xamena

Prestige Spa

De faciliteiten van deze spa gelegen in Santa Eulária des Riu hebben een totale oppervlakte van 1200 vierkante meter en bevinden zich in het hotel Insotel Fenicia Prestige. Het heeft een buitenbad met hydromassage, een solarium, een dynamisch binnenbad, waterbedden, sauna, kruidenstoombad, zoutstoombad, sensatiedouches, ijsfontein en reflexologiebaden.

Revival Spa

Een Feng Shui zwembad, een Romeins bad en een koud zwembad zijn enkele van de ruimtes van de thermale zone van deze verfijnde spa met meer dan 1.500 meter oppervlakte. Bovendien bieden ze een exclusieve Clarins behandling aan. Deze bevindt zich in Santa Eulària des Riu, binnen de faciliteiten van het luxe hotel Aguas de Ibiza.

Open Spa

Deze bevindt zich in het exclusieve Ibiza Gran Hotel, in Marina Botafoch, bevat meer dan 1.300 vierkante meter gewijd aan welness. In de zone Open Aqua bevindt zich een zwembad van hidroterapie en massages onder water (waterstralen, watervallen, zwanenhalzen…), verder vindt je hier een zwembad waarin je tegen de stroom in kunt zwemmen, Kneipp-pad van contrasten, ijsbad, hammam en sauna. Daarnaast bieden ze vele soorten van massages en therarpieën van 80 minuten aan.

Open Spa Ibiza, Ibiza Gran Hotel.
Open Spa Ibiza, Ibiza Gran Hotel.

Sirenis Vital Spa

Binnen de faciliteiten van het Sirenis Hotel Tres Carabelas bevindt zich deze spa van playa d’en Bossa, die je alles kan aanbieden om je lichaam in balans te kunnen brengen: ring en bubbelbad, jacuzzi in de buitenlucht en een groot circuit van natte ruimtes, met sauna, Romeins bad, koud bad, Jet douches en Schotse douche.

***

Gaat u een auto huren op Ibiza? Ontdek onze aanbiedingen en boek uw scooter in Ibiza.

Motoluis, autoverhuurbedrijf op Ibiza sinds 1956

***

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als hotels|romantische plannen|spas,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS