Luxe Ibiza vakantie

1 de april de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

Niet al te lang geleden had Ibiza maar een paar 5-sterren hotels. Vandaag de dag, blijven de accommodaties en luxe villa’s toenemen. Als u wilt genieten van een luxe vakantie in Ibiza, neemt u dan nota van onze aanbevelingen. En geniet!

  1. Luxe nachten in de stad

Als u op zoek bent naar luxe stedelijke accommodatie en het niet erg vindt dat er geen zwembad is daar je toch liever naar het strand gaat, raden wij het Gran Hotel Montesol Ibiza aan, een icoon dat indertijd het meest luxueuze hotel van het eiland was en die nu toehoort aan de Hilton-keten. Het terras is ook een goede ontmoetingsplek op elk moment van de dag.

Een van de Cas Gasi suites, prachtig luxe landelijk hotel in Ibiza (c) Cas Gasi
Een van de suites van Cas Gasi, prachtig en luxe landelijk hotel in Ibiza (c) Cas Gasi

  1. Luxe nachen in het binnenland

Als u echter wilt ontsnappen aan de stadsdrukte en u zich zelf wilt verbergen in een luxe toevluchtsoord dan raden we u Cas Gasi aan, een oase van verwennerij. Het is gelegen in het centrum van Ibiza, omgeven door de prachtige natuur.

  1. Luxe auto´s

Mercedes ML Luxe, Land Rover Discovery 5 SE, Jeep Grand Cherokee, BMW X 1, BMW serie 2, Mercedes Vito, Mini Cooper & Mini One cabrio… Bij Moto Luis vindt u een breed aanbod in luxe auto´s. En als u dit wenst, dan kunnen wij het voertuig direct leveren waar u verblijft.

Onze luxe auto's kunnen worden afgeleverd bij de luchthaventerminal op Ibiza of bij u thuis (c) Moto Luis Rent a Car Ibiza
Onze luxe auto’s kunnen worden geleverd op de luchthaven van Ibiza, op de parkeerplaats naast de vertrekhal of aan de accomodatie (c) Moto Luis Rent a Car Ibiza

  1. Gastronomische haute cuisine ervaringen

Ibiza beschikt over een breed aanbod aan gastronomie; zozeer zelfs, dat u er een lange vakantie voor moet boeken om te genieten van de meest vooraanstaande adressen. In dit geval raden we u drie tafels aan:

Es Torrent, de beste vis van het eiland.

Can Berri Vell, brengt u de Ibiza creatieve keuken.

 width=
Uitzicht vanaf een van de tafels van restaurant Can Berri Vell, Ibiza. (c) Can Berri Vell

Heart: het zal zeker moeilijk zijn hier een tafel te reserveren van de ene op de andere dag, maar als u nog tijd over heeft tijdens uw vakantie, probeer dan hier naar toe te gaan. Proef de culinaire creaties van de Adriá broers terwijl u geniet van de magie van een show met het zegel van het Cirque du Soleil.

  1. Middagje winkelen

Vul uw koffer met kostbare nationale en internationale ontwerpen van Ibiza. Wilt u een kledingstuk meenemen van de Adlib stijl, bezoek dan de winkel van Charo Ruiz. Als u in plaats daarvan liever een origineel juweel wilt kopen ga dan naar de winkel van Elisa Pomar in Ibiza stad of in het atelier van Natasha Collins, in Sant Miquel. Andere boetieks in de stad waar je moet stoppen zijn Mayurka, reVOLVER, NYC (Passeig de Vara de Rey, 8), Elena Almazor (Carrer Comte de Rossello, 4) en Antik Batik (Plaza de la Constitución, 8).

 

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als autoverhuur|hotels|luxe,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS