2020-donatiecampagne: Vereniging voor uitgezaaide borstkanker

20 de februari de 2020
Motoluis Rent a Car Ibiza

In Moto Luis zijn we al begonnen met de 2020-donatiecampagne, die dit keer bedoeld is om geld in te zamelen voor de Vereniging van uitgezaaide borstkanker, opgericht in 2018 door een groep vrouwen met de diagnose van deze ziekte.

Nogmaals, nodigen we al onze klanten uit die willen deelnemen aan onze nieuwe donatiecampagne, een solidariteitsinitiatief dat een positieve invloed heeft op de lokale samenleving, een van de belangrijkste acties die vandaag de dag duurzaam toerisme definiëren.

Wat is de Verening van uitgezaaide borstkanker?

De Vereniging van uitgezaaide borstkanker is geboren in 2018 met als doel 20% van de vrouwen die aan ongeneeslijke borstkanker lijden zichtbaar te maken, hen te ondersteunen in hun behoeften en fondsen te verkrijgen voor het onderzoek naar metastatische borstkanker, en zoals het motto zegt # meer onderzoek voor meer leven. In feite is slechts 6% van het geld dat wordt besteed aan borstkankeronderzoek bestemd voor het onderzoeken van nieuwe behandelingen om de ziekte te chronificeren of te genezen.

campaña donativos 2020 asociacion kanker mama metastasico
Onderzoek is essentieel om de chronificatie van de ziekte of de genezing ervan te bereiken.

Tot op heden heeft de Vereniging van uitgezaaide borstkanker € 55.000 gefinancierd in het Seroteca del Vall d´Hebron ziekenhuis in Barcelona; en het CRONOS HOPE-project van de SOLTI-groep met € 43.000. Bovendien reiken ze ook de Chiara Giorgetti-prijs uit voor het onderzoek naar uitgezaaide borstkanker, een prijs van 50.000€ die in de vorige editie naar het project: “Ontwikkeling van een test op basis van circulerend tumor-DNA (ctDNA) ging om subtypen Intrinsieke moleculaire modellen van borstkanker (CM) te identificeren”, van het onderzoekscentrum IDIBAPS (August Pi i Sunyer Biomedical Research Institute). U kunt meer te weten komen over het werk van de vereniging op haar website en op haar profielen op Facebook, Instagram en Twitter.

Hoe kunt u samenwerken met de Vereniging van uitgezaaide borstkanker?

Het is heel gemakkelijk om te doneren: maak gewoon uw huurauto reservering op Ibiza met Moto Luis. Als u het via internet doet, vindt u bij extra’s een donatieoptie van € 10 aan de Vereniging van uitgezaaide borstkanker. Als u liever telefonisch of per e-mail boekt, kunt u gewoon uw wens kenbaar maken, zodat we uw gift op uw reserveringsfactuur kunnen opnemen. Het gedoneerde bedrag gaat volledig naar de vereniging.

donatie proces reservering autohuur in ibiza
Doe uw gift tijdens de reservering, dit is heel eenvoudig

Hoe doneert Moto Luis?

Moto Luis stuurt de donaties van haar klanten tijdens het seizoen 2020 naar de vereniging van uitgezaaide borstkanker door en Moto Luis doneert hetzelfde ingezamelde bedrag. Op deze manier ontvangt de vereniging een definitieve gift voor de totale som van beide bedragen. Hoe meer u doneert, hoe meer wij bij Moto Luis zullen doneren en hoe meer de vereniging zal ontvangen.

Hoe lang kun je doneren?

De samenwerkingscampagne duurt tot 31 oktober. Na die dag zullen we een nieuwsartikel op ons blog publiceren met informatie over het bedrag dat is geschonken door onze klanten en door Moto Luis, evenals een foto die de levering van de cheque illustreert.

 

Borstkanker in cijfers

– In Spanje sterven jaarlijks ongeveer 6.000 vrouwen aan borstkanker.

– Het is de belangrijkste doodsoorzaak van vrouwen tussen 35 en 50 jaar.

– De meeste gevallen ontwikkelen zich tussen 45 en 65 jaar.

– Ongeveer 90% van de vrouwen met borstkanker is na vijf jaar diagnose vrij van de ziekte.-

 

campagneschenkingen moto luis 2020
#masinvestigacionparamasvida is het motto van de Vereniging voor uitgezaaide borstkanker.

Moto Luis’s donatiecampagnes

In de afgelopen drie jaar waren onze collecties bestemd voor Proyecto Juntos (€ 1.600), het Remei Home Children’s Centre (2018, € 1.000) en de APNEEF Disneyland Paris-campagne (2017, € 2.500). We hopen dat we deze zomer deze cijfers kunnen overtreffen en een genereuze gift aan de vereniging van borstkanker kunnen bezorgen die hun iets dichter bij hun doel brengt: # meer onderzoek voor meer leven (#másinvestigaciónparamásvida).

Opening foto: Miguel A. Padriñán / Pixabay

**

Dit artikel is gepubliceerd in nieuws, en gelabeld als Moto Luis|nieuws,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS