Moto Luis zet de eerste hybride in: de Mini Cooper Countryman ALL4

10 de mei de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

In Moto Luis hebben we dit seizoen 2018 een nieuwigheid in ons autobestand. We verwelkomen een nieuw model: design, innovatie en spirit verenigt duurzaam. We presenteren u de Mini Cooper Countryman Hybrid. Ga je met ons mee?

Eén model, twee rijstijlen

Je kunt nu rondrijden op Ibiza en zorgen voor het milieu. Met de nieuwe Mini Cooper Countryman Hybrid-model, dat beschikbaar is in de verhuurcatalogus van Moto Luis, kunt u de meest spectaculaire hoeken van het eiland ontdekken en tegelijkertijd de CO2-uitstoot tot 60% verminderen dankzij het gebruik van de elektromotor. Met een batterij met een bereik van 42 kilometer, wanneer deze op is, wordt de benzinemotor geactiveerd zodat u door kunt rijden terwijl het opladen van de elektromotor begint.

 width=
Huur uw Mini Cooper Countryman Hybrid op Ibiza

In de rijmodus raden we u aan de modus AUTO eDrive te kiezen, die de meest efficiënte combinatie van elektromotor en benzinemotor bepaalt op basis van snelheid, versnelling en batterijstatus. Dus, wanneer de ladingstoestand van de batterij tussen 100% en 7% ligt, kunt u met een snelheid van maximaal 80 km / u rijden zonder lokale CO2-uitstoot en zonder brandstof te gebruiken. Bij hogere snelheden of wanneer de omstandigheden dit vereisen, wordt de benzinemotor automatisch geactiveerd.

Huur een Mini Cooper Countryman Hybrid op Ibiza

Het besturen van een hybride model op Ibiza is een genot, omdat de afstanden op het eiland niet lang zijn. Hieraan is toegevoegd de geleidelijke invoering van elektrische oplaadpunten op het eiland, waarvan er zich al vijf op de volgende locaties in San Antonio bevinden: in de Passeig de la Mar, voor het stadhuis; op de parkeerplaats van het sportcomplex Can Coix; op Isidor Macabich Avenue in Sant Rafel, tegenover Can Portmany; in de Passeig de ses Fonts, na het SATE-kantoor en bij het busstation. Vanaf volgend seizoen zullen we bij Moto Luis snel informatie verstrekken over de nieuwe oplaadpunten die zijn geïnstalleerd, zodat onze klanten hun Mini Cooper Countryman Hybrid met gemak kunnen opladen.

 width=
Punt van elektrische lading in San Antonio, Ibiza © Moto Luis een auto huren Ibiza

Duurzaam en … zeer aantrekkelijk!

Er zijn meer redenen om een ​​Mini Cooper Countryman Hybrid te huren tijdens uw vakantie op Ibiza. Zoals bijvoorbeeld het mooie ontwerp, de grote binnenruimte of de parkeerassistent, die de beschikbare parkeerruimte evalueert voordat hij het stuur overneemt om het parkeren in krappe ruimtes te vergemakkelijken. Het enige wat je hoeft te doen is een beetje op het gaspedaal en de rem te trappen!

Vond je onze nieuwigheid leuk? Als u op uw volgende vakantie in Ibiza wilt rijden, boek dan uw Mini Cooper Countryman Hybrid op onze website en mis het niet. En als u vragen heeft over het rijden in deze auto, neemt u dan contact met ons op via e-mail, Facebook, What’s App (+34 672 077 500) of rechtstreeks door ons kantoor te bellen (+34 971 340 521 – +34 971 340 765)

 width=
Elektrisch oplaadpuntsignaal voor auto’s © Moto Luis huur een auto Ibiza

**

Dit artikel is gepubliceerd in autoverhuur, motorverhuur in ibiza, nieuws, en gelabeld als autoverhuur|ecologische Ibiza|Moto Luis,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS