Wat als u uw vakantie op Ibiza van de lente naar de herfst verandert?

30 de maart de 2020
Motoluis Rent a Car Ibiza

Vanwege de huidige situatie van het coronavirus in Europa, zitten nu veel klanten van Moto Luis die van plan waren in april en mei naar Ibiza te komen, zonder hun reis. Als u zich in deze situatie bevindt, lees dan verder en ontdek de voordelen en redenen om dit jaar tijdens de herfst naar Ibiza te reizen, inclusief een nieuwe promotiecode.

Ibiza in de herfst: warm weer en rust

Gedurende de herfst ontdek je meestal een rustig Ibiza, met tal van open restaurants en een zeer aangenaam klimaat dat excursies in de natuur, wandelingen, culturele bezoeken en zelfs fantastische momenten op het strand mogelijk maakt. De gemiddelde temperaturen in oktober zijn maximaal 23 º en minimaal 15 º, terwijl ze in november maximaal 19 º en minimaal 11 º bereiken. En als u september verkiest, moet u er rekening mee houden dat de temperaturen nog meer zomers zijn, met een maximum van 27º en minimum 19º. In september en in oktober en november zijn de gemiddelde regendagen niet meer dan 5 dagen per maand, dus zijn zonnige dagen bijna gegarandeerd.

Ibiza in de herfst
Ibiza in Oktober – © NC / Moto Luis

Promotiecode voor autoverhuur op Ibiza in het najaar van 2020

Dit jaar hebben we geen voorjaarsvakantie meer, maar je kunt nog altijd in de zomer en herfst naar Ibiza komen. Als je meer wilt weten over de herfst op Ibiza, dan ben je ook geïnteresseerd in onze speciale promotie #moveyourspring. Hiermee stellen we u de promotiecode MOVE ter beschikking, waarmee u 10% korting krijgt als u uw huurauto boekt om van 1 oktober 2020 tot 31 maart 2021 naar Ibiza te komen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen mocht u nog eventuele vragen hebben over deze promotie.

promotional code ibiza car rental

 

Moto Luis speciale campagne tegen Coronavirus

Sinds de WHO de uitbraak van coronavirus (COVID-19) als een pandemie heeft bestempeld, hebben we bij Moto Luis gewerkt om onze klanten de beste service te bieden. Hiervoor, en zodat u niet al uw vakantiebeslissingen in behandeling laat, hebben we voor dit moment een nieuw flexibel reserveringsbeleid geactiveerd: al die voertuigreserveringen die vóór de coronaviruscrisis zijn gemaakt en die die in maart, april en mei zijn gemaakt, kunnen worden geannuleerd of gratis gewijzigd op data, zolang deze tot 48 uur voor aankomst worden medegedeeld. Dus als u door een situatie die is afgeleid van het coronavirus uw reis naar Ibiza niet kunt maken, verliest u uw geld niet.

Gretais annulering boeking ibiza coronavirus

 

Ibiza agenda voor het najaar 2020

Vanwege de coronaviruscrisis zijn de evenementen en festivals die in de lente op Ibiza gepland staan, geannuleerd. Vele van deze afspraken zijn echter overgedragen naar de herfst en sommingen komen zo overeen met de afspraken die gewoonlijk van september tot november al gepland stonden.

  • Ren de Ibiza Marathon. Deze werd verplaatst van 4 april tot 3 oktober.
  • Dans non-stop tijdens het Ibiza Swing Fun Fest 2020. Het is verplaatst van 24-26 april naar 9-11 oktober.
  • Als je gaat trouwen, mis dan Ibiza Bridal niet. Het is verplaatst van maart tot 23-25 ​​oktober.
  • Als je deelneemt aan de mountainbikewedstrijd, meld je dan aan voor de Mountainbike Tour of Ibiza, die plaatsvindt van 10 tot 12 oktober.
  • En als je meer van de racefiets bent, doe dan mee aan de XVIII Vuelta Ciclista Ibiza – Campagnolo, die zal plaatsvinden van 31 oktober tot 2 november.
  • Geniet op een andere manier van de schoonheid van het historische erfgoed van de stad Ibiza dankzij de lichtshows van het Ibiza Light Festival, dat opnieuw wordt gehouden in oktober (in afwachting van de bevestigingsdatum)
  • Geniet van de gastronomie van het eiland dankzij de degustatiemenu’s die veel restaurants aanbieden voor een vaste prijs tijdens de Ibiza Sabor Autumn Gastronomic Days, die meestal worden gehouden van eind oktober tot begin december.
  • Als je van fysieke uitdagingen houdt, schrijf je dan in voor 3 Days Trail Ibiza – Ultra Ibiza, die plaatsvindt van 27 tot 29 november.
  • Doe mee met de traditionele vieringen van de patroonheilige festiviteiten van Sant Mateu (21 september), Sant Rafel (24 oktober), Sant Carles (4 november) en Santa Gertrudis (16 november)

 width=
Fietstest onderweg Fietsen fietstocht naar Ibiza Campagnolo. © Jon Izeta / ibizabtt.com

Meer plannen om in de herfst op Ibiza te doen

autohuur in ibiza zonder eigen risico verzekering met alle risico's
Geniet van een rustige vakantie met onze super veilige All in One. © Alberto Paredes / Moto Luis

**

Dit artikel is gepubliceerd in Aanbiedingen, en gelabeld als Moto Luis|nieuws,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS