Aanbevelingen voor het huren van een villa op Ibiza

30 de juli de 2017
Motoluis Rent a Car Ibiza

Het huren van een villa op Ibiza is een zeer goede optie als je op zoek bent naar een extra dosis privacy en luxe of wanneer je met familie of vrienden op reis gaat en u veel ruimte nodig heeft. Doordat het aanbod steeds breder wordt, is het vaak moeilijk kiezen uit een villa volgens ons budget en behoeften, die bovendien de veiligheid biedt zodat je de beste service krijgt. In deze post delen we met u onze aanbevelingen om te kunnen genieten van een verblijf zonder verrassingen en een selectie van agentschappen die u een eerste klas service kunnen aanbieden.

Tips voor het veilig huren van een villa op Ibiza

In de afgelopen jaren zijn er enkele gevallen van fraude door nep eigenaren van villa’s of agentschappen waargenomen bij reizigers. Om deze reden is het raadzaam voordat u een aanbetaling gaat doen de volgende punten te controleren:

 • Kies betrouwbare bedrijven

Zorg ervoor dat het bedrijf de fiscale gegevens op haar website toont en controleer weergave´s van informatie over dit bedrijf op andere nieuwskanalen. Als deze gegevens niet op de web worden weergegeven, aarzel dan niet om hen daarnaar te vragen vóór het voltooien van uw boeking.

villa verhuur in Ibiza
Het werk van Bonder & Co is op grote schaal in de media uitgemeten

 • Trek deze verstrekte informatie na

Vraag naar de extra diensten die worden aangeboden en met welke bedrijven zij samenwerken (autoverhuur, verhuur van boten, excursiebedrijven, cateringbedrijven, transferdiensten…) en bel deze bedrijven om te bevestigen dat er inderdaad een relatie bestaat. Dit is wellicht de beste manier voor het wegnemen van enige twijfel over de vraag of het om fraude kan gaan of niet.

 • Pas op voor te verleidelijk aanbiedingen

Als iets verdacht goedkoop geprijsd is in hartje zomer, is het veiligste om dit te wantrouwen. Zorg ervoor dat het niet om fraude gaat en volg de hierboven beschreven stappen.

Onze selectie van bedrijven voor de huur van villa’s op Ibiza

De volgende bedrijven werken samen met ons en wij garanderen dat ze een eersteklas service bieden en dat ze betrouwbaar zijn. Later zullen wij deze selectie in een tweede post uitbreiden.

 • Met uitzicht op de zonsondergang van Cala Conta, in het hart van de oude stad van Ibiza, dicht bij het Nationaal Park Las Salinas, op de klippen van Es Cubells… We zijn er zeker van dat je hier vindt waarnaar u op zoek bent, want dit exclusieve agentschap biedt u ongeveer 150 villa’s aan uit haar portfolio. Het biedt ook concierge service aan.

  villa verhuur in Ibiza autoverhuur Ibiza luxe
  Dynamic lives biedt een exclusieve conciërge service aan en verhuren luxe villa’s

  Het is moeilijk om te kiezen tussen de tientallen villa’s in haar catalogus, allemaal zorgvuldig ingericht en voorbereid tot in de puntje om haar gasten het beste verblijf te kunnen aanbieden. Ze bieden extra services aan zoals autoverhur en de verhuur van boten.

  Ze bieden al een decennium lang, haar klanten de beste service en de meest spectaculaire villa’s van Ibiza en Formentera. Met een kwaliteit die gerecenseerd werd in tijdschriften zoals ELLE, Condé Nast Traveller en Vogue, bevat haar website ook het nummer van de vergunning afgegeven door de Consell van Ibiza. Hun conciërgeservice is net als de villa’s, pure luxe.

  villa verhuur in Ibiza autoverhuur Ibiza luxe
  Een van de villa´s die u via Bonder & Co. kunt reserveren

  Dit bedrijf die villa’s verhuurd en VIP services aanbiedt kan u ook helpen bij het bereiden van uw bruiloften, bedrijfsevenementen, mode producties … De catalogus bevat 150 villa’s en hun agenda bevat niet minder dan 200 kwaliteitsleveranciers om te voldoen aan de meest veeleisende concierge-services.

  De zorgvuldige selectie van prive-villa’s zullen u niet teleurstellen, aangezien ze zich allemaal onderscheiden door hun privacy en de zorgvuldige decoratie . Naast het beheren van uw reservering tijdens het gehele verblijf biedt Mi Casa Tu Casa ook extra diensten aan, aan al haar gasten, zoals autohuur, bootexcursies, keuken services, massages aan huis, babysitting diensten…

  Omslagfoto: Deliciously Sorted

  **

  Wil je een auto huren in Ibiza? Als dat zo is, kijk bij onze aanbiedingen, reserveer  en maak je op om te gaan genieten van uw vakantie in Ibiza.
  Moto Luis Rent a Car, autoverhuur in Ibiza sinds 1956.

  **

   

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als luxe|tips|villas,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS