Ga je mee winkelen op Ibiza?

25 de augustus de 2017
Motoluis Rent a Car Ibiza

Omdat we weten dat het heel moeilijk is om tijdens uw vakantie niet te gaan winkelen willen wij u graag hieronder een kleine selectie van winkels en boutieks aanbevelen zodat u precies weet waar u bepaalde kledingstukken kunt kopen die u nodig heeft of die u gewoon graag uw zelf wilt schenken, omdat je het gewoon weg waard bent 🙂 In deze post, is de vrouwenmode nummer 1 maar we zullen de mannen ook niet vergeten 😉

Elena Almanzor

In deze kleine boutique in de wijk La Marina in Ibiza vindt u een selectie van nationale en internationale ontwerpers. Een zeer goed adres voor vrouwen met stijl. C/ del Comte de Rosselló.

Ad Libitum

Voor als u op zoek bent naar de beroemde adlib-mode, gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke materialen en de witte kleur, ga dan naar deze winkel in de wijk La Marina, waar u de eigen ontwerpen kunt kopen maar ook van de bekende Charo Ruiz en andere ontwerpers van het eiland. Web. c/ Bisbe Cardona, 10

winkelen in Ibiza, winkelen, shopping ibiza, Autoverhuur in ibiza
Foto van het winkelraam van Beatrice San Francisco, in de Paseo de Vara van Rey, Ibiza. (c) de BSF

Beatrice San Francisco

Een van de belangrijkste namen van de Ibiza mode , deze boetiek kunt u terugvinden in Ibiza stad. Naast eigen ontwerpen, gekenmerkt door asymmetrische vormen en sensualiteit, is er in deze winkel ook ruimte voor andere ontwerpen van bedrijven zoals Apachestyle, Kiti is making Magic, Anne Von Kattle en Beija Flor, onder anderen. Web Paseo de Vara de Rey, 7

Ho-La-La Vintage

Deze staat bekend als de beste winkel in Ibiza waar je vintage mode kunt kopen. De selectie aan kleding komt uit verschillende hoeken van de wereld, dus we zijn ervan overtuigd dat u hier iets unieks kunt terugvinden. Het is gelegen in de wijk La Marina in Ibiza, naast de Portal de Ses Taules. Plaça de la Constitució, 12.

-winkelen in Ibiza, winkelen, shopping ibiza, Autoverhuur in ibiza
-Een van de modellen van de collectie van Dora Herbst

Dora Herbst

Een echte klassieker van de Ibiza mode sinds de jaren 1970, in deze winkel vindt u extravagant , originele en unieke ontwerpen. En, bijna als contrast, ook de witheid en de hippie stijl van de Adlib-mode. Haven van Marina Botafoch, lokaal 315.

ReVOLVER

Helmut Lang, Thom/Krom, Y-3, Vivienne Westwood en Odeur zijn enkele van de internationale exclusieve merken die u hier kunt terugvinden in de selectie (ook voor mannen). Bisbe Azara, 1 (Ibiza)

Photo cover: (c) Ibiza.travel

**

Bekijk onze speciale aanbiedingen, kies het voertuig dat het beste bij uw wensen en behoeften past en geniet van de beste autohuur in Ibiza.

Moto Luis, specialisten in autohuren op Ibiza sinds 1956.

**

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als vila|winkelen,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS