20 Plannen die te doen zijn op Ibiza in 2020

10 de februari de 2020
Motoluis Rent a Car Ibiza

Als je nog steeds twijfelt om te genieten van de laatste zomer van het decennium op het Witte Eiland (ja, het nieuwe decennium begint in 2021), neem dan nota van de volgende 20 plannen om in 2020 op Ibiza te doen en reserveer vandaag nog je huurauto om het maximale uit je onvergetelijke vakantie te kunnen halen.

Ibiza 2020: 10 plannen die je overdag kunt doen

-Ga elke dag naar een ander strand of baai

Op Ibiza vind je meer dan 50 stranden en ongerepte baaien met transparant water geschikt voor alle smaken: familie, intiem, levendig, nudist … Ontdek in ons blog welke stranden je op Ibiza niet mag missen en creëer je eigen route met de auto gedurende uw vakantie

– Boek bij het eerste Michelin-sterrenrestaurant op Ibiza

In 2020 gaat er veel gesproken worden over Es Tragón, een restaurant gelegen aan de rand van San Antonio en dat sinds 2017 “high street cuisine” aanbiedt en dat in 2019 beoordeeld werd met een Michelin-ster.

beste stranden in Noord-Ibiza autoverhuur Sant Vicent
Cala Sant Vicent is een van de stranden van Ibiza die u met uw huurauto kunt ontdekken.

– Geniet tijdens alle vakantiedagen van een andere zonsondergang

De zonsondergangen op het Witte Eiland zijn heel bijzonder. Ontdek de mooiste zonsondergangen van de beste plekken op Ibiza. Deze kun je bereiken met je huurauto: Cap Negret, Café del Mar, Caló des Moro, Cala Benirrás, de kliffen van Cala d’Hort, Cala Conta (Platges de Comte ), Cala de Bou (Khumaras)…

-Proef van de gastronomie van Ibiza

Neem in je gastronomische routes zeker het volgende op; het eten van een bullit de peix, probeer de beste paella’s op Ibiza, geniet van een flaó en serveer jezelf een glas Ibizaanse kruidendrankje. Een goed moment om dit te gaan ontdekken en proeven is tijdens de gastronomische festivals die het hele jaar door worden georganiseerd. Je kunt het programma bekijken in de agenda van Ibiza.travel.

– Ontsnap naar Ibiza in mei

Kom niet slechts één keer per jaar naar Ibiza. Het eiland heeft vanaf het voorjaar zeer goede directe verbindingen met Europa en het schiereiland. Een goed moment is de maand mei, daar er dan belangrijke evenementen worden gevierd, zoals de middeleeuwse markt in Ibiza stad, het familie theater “Barruguet Festival” of het Internationale Music Summit evenement.

Ibiza met kinderen, Ibiza als gezin, familietheaterfestival Barruguet
Santa Eulària des Riu organiseert in mei het Barruguet Familie Theater Festival. © festivalbarruguet.com

 En de vijf resterende plannen voor de daguren van Ibiza 2020 zijn …

– Meld je aan voor een van de vele sportwedstrijden die op Ibiza worden gehouden, zoals de Ibiza Marathon, de Ronde van Ibiza per mountainbike of de Ronde van Ibiza naar Campagnolo.

– Ontdek wat de zee verbergt op de meest spectaculaire duiklocaties op Ibiza.

– Leer de kust van Ibiza kennen door te paddlesurfen of verken de kust van San Antonio door een boot te huren zonder vergunning.

– Doe mee met de wandelexcursies die door Rob Smith worden georganiseerd in Walking Ibiza en keer terug van het eiland zonder een voet in een disco te hebben gezet.

– Tour over het eiland langs de beste routes met de auto door Ibiza die Moto Luis voorstelt en als je genoeg tijd over hebt, geniet dan van een uitstapje naar Formentera.

Ibiza met kinderen, Ibiza als gezin, familietheaterfestival Barruguet
Met de autoroutes die wij voorstellen, hoeft u geen essentieel deel van Ibiza meer te missen. © Alberto Paredes / Moto Luis

Ibiza 2020: 10 plannen voor de avond

– Verblijf in boetiekhotels en familiehotels

Als u van een persoonlijke behandeling en verzorging van kleine familiehotels houdt, dan vindt u op Ibiza een breed aanbod aan voor alle budgetten. Een goed voorbeeld in San Antonio is het Hotel Marfil, naast andere opties.

– Vier de Ibiza Gay Pride

Hoewel sommige van de evenementen overdag plaatsvinden, vindt de grootste sfeer plaats in de wijk La Marina van Ibiza vanaf ‘s nachts. Dit jaar wordt deze gehouden van 10 tot 13 juni.

-De openings- en eindfeesten van de clubs

Op dit moment zijn de openingen en sluitingen van Hï Ibiza en Ushuaïa Ibiza (9 mei en 10 oktober) en de opening van Amnesia (9 mei) bekend.

ushuaia opening party ibiza
De openings- en sluitingsfeesten van de clubs zijn één van de essentiële afspraken voor de clubreizigers.

– Meld je aan voor de festivals van het jaar

Sommige van de volgende muzikale festivals van 2020 staan al genoteerd op de kalender, zoals het Defected Ibiza-festival (14-18 mei), Sueños de Libertad (19 en 20 juni), Lovin ‘Ibiza en Eivissa. Jazz (1-5 september), onder andere.

– Een filmavond in de buitenlucht

Er is niets zomers dan een film kijken onder de sterren. Er zijn gratis en betaalde filmsessies in 2020 op verschillende locaties op het eiland. Deze worden georganiseerd in samenwerking met Cinema Paradiso Ibiza.

– Doe mee met het meest speciale diner in de wijk La Marina

Bij Ibiza Food Studio laat de Deense chef-kok Boris Buono je genieten van een creatief haute cuisine-diner in de beste huiselijke sfeer. Een ervaring die perfect past bij de kosmopolitische, open en onvoorspelbare sfeer van Ibiza.

openluchtbioscoop Ibiza
Buitenbioscoop in het Bastion van Sant Pere, Dalt Vila – © Cinema Paradiso

En de resterende vier plannen voor de nachten van Ibiza 2020 zijn …

– Boek een tafel bij Heart Ibiza, de plek die de gebroeders Adrià en de maker van het Cirque du soleil, Guy Laliberté, op Ibiza hebben gecreëerd tot vreugde van alle zintuigen.

– Luister naar livemuziek bij het Can Jordi Blues Station, Racó Verd, Ibiza Rocks, Chirincana en Teatro Ibiza.

– Geniet van de beste elektronische muzieksessies in Ushuaïa Ibiza, Hï Ibiza, Pacha Ibiza, Privilege, DC10 en Amnesia.

– Begin de nacht met de pre-feesten van Café Mambo die het tempo vanaf zonsondergang verhogen.

hoe uw reis naar Ibiza te organiseren - hoe uw reis naar Ibiza te organiseren.
Wanneer kom je © NC / Moto Luis

**

Dit artikel is gepubliceerd in activiteiten, en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS