Moto Luis geeft aan Project Together de donaties die verzameld werden tijdens de zomer van 2019

31 de oktober de 2019
Motoluis Rent a Car Ibiza

Deze week heeft Moto Luis aan het Proyecto Juntos de donaties gegeven die onze klanten tijdens het zomerseizoen 2019 hebben verstrekt. Dankzij de vrijgevigheid van onze clienten heeft deze organisatie in totaal € 1.600 ontvangen voor haar project om het welzijn van in het ziekenhuis opgenomen kinderen te verbeteren op zowel Ibiza als op Formentera. Hieronder bieden we meer informatie over onze donatiecampagne 2019.

Campagne 2019: donaties van onze klanten

Gedurende de maanden dat de donatiecampagne voor Project Together heeft geduurd, hebben onze klanten in totaal 800 euro bijgedragen dankzij de individuele donaties van € 10 die waren opgenomen in de autoverhuurreservering voor hun vakantie op Ibiza. Hiermee hebben ze samengewerkt aan het verbeteren van het welzijn van gehospitaliseerde kinderen in het openbare ziekenhuis van Can Misses dankzij het werk van Proyecto Juntos, waaronder acties zoals:

– Middagentertainment, met workshops, ambachten, filmvoorstelling, bordspellen..

– Informatieve en pedagogische gesprekken.

– Hulp aan gezinnen op Ibiza en Formentera wier kinderen vanwege ernstige kinderziekten buiten het eiland moeten afreizen.

Donatiecampagne 2019 Moto Luis met Project Together solidariteitstoerisme Ibiza
Carlos Ramón, oprichter van Proyecto Juntos, helpt kinderen al jaren zo min mogelijk traumatisch te worden opgenomen in een ziekenhuis.

De schenking van Moto Luis

Net als in de rest van onze donatiecampagnes heeft Moto Luis ook een donatie geleverd die gelijk is aan hetzelfde bedrag dat door haar klanten is gedoneerd. In dit geval heeft Moto Luis het bedrag van € 800 gedoneerd. Dat is de reden waarom de uiteindelijke donatie verzameld voor de vereniging 1600 euro bedraagt.

Heel erg bedankt allemaal!

Nogmaals bedanken we alle klanten die hebben deelgenomen aan onze donatiecampagne voor de zomer van 2019 en we hopen dat het seizoen 2020 ook kan rekenen op uw vrijgevigheid en empathie.

**

 

Dit artikel is gepubliceerd in nieuws, en gelabeld als Moto Luis|nieuws,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS