Waar zijn onze autoverhuurkantoren op Ibiza?

16 de december de 2019
Motoluis Rent a Car Ibiza

Moto Luis heeft twee autoverhuurkantoren op Ibiza en een punt van levering en afgifte op dezelfde luchthaven op het eiland. Het hoofdkantoor bevindt zich in San Antonio, hoewel het niet nodig is om er naartoe te gaan om een ​​auto of motor te huren dankzij onze website www.motoluis.com, waar klanten direct kunnen reserveren met een promotionele korting van 5%. Als je ons op de kaart wilt plaatsen, lees dan verder en ontdek waar je ons kunt vinden.

Ons autoverhuurkantoor in San Antonio

Het hoofdkantoor van Moto Luis bevindt zich in op de Avenida Portmany, 17, net bij de ingang van San Antonio als u via de weg van Ibiza binnenkomt. We bevinden ons op een paar meter van “de eierrotonde”, bekend onder die naam voor een sculptuur ter herdenking van de ontdekking van Amerika door Christopher Columbus. In ons kantoor in San Antonio kunt u onze autohuurprijzen bekijken, uw auto of scooter op dat moment boeken en ophalen, onze gebruikte auto’s bekijken en uw auto terugbrengen op het tijdstip dat u wilt. Onze medewerkers spreken Spaans, Engels, Nederlands, Italiaans, Duits en Frans.

Google Maps

ibiza aanbevelingen aangeboden door het personeel van ons san antonio kantoor
Het kantoorpersoneel van San Antonio helpt u met de informatie die u nodig heeft om van uw huurauto op Ibiza te genieten. © Alberto Paredes / Moto Luis

Ons leveringspunt op de luchthaven van Ibiza

Onze klanten hoeven de luchthaven van Ibiza niet te verlaten om hun huurauto op te halen, omdat Moto Luis een afleverpunt heeft op dezelfde P3-parkeerplaats, die zich net aan het einde van de vertrekterminal bevindt. Op ons ontmoetingspunt leveren we de voertuigen eenvoudig en snel, omdat we het complete papierwerk al hebben geprint en de auto daar rijklaar staat, zodat de klant geen lange rijen of lang wachten ondervindt. Dit punt van levering op de luchthaven van Ibiza is uitsluitend bedoeld voor klanten die in het voren via internet, per e-mail of telefonisch hebben geboekt, vandaar dat wij hier niet op uw eerste vragen teveel kunnen ingaan of huren kunnen verder helpen die niet in het voren bij ons werden gemaakt.

Google Maps

levering autoverhuur ibiza luchthaven parkeren terminal
Het punt van levering en ophalen van auto’s en scooters op de luchthaven van Ibiza bevindt zich op Parking P3. © Alberto Paredes / Moto Luis

Ons autoverhuurkantoor in Playa d’en Bossa

Moto Luis heeft een kantoor in de wijk Playa d’en Bossa, direct aan de weg tussen dit toeristische gebied en de luchthaven. Deze enclave is interessant voor klanten die in deze omgeving verblijven en die besluiten een auto te huren op Ibiza zodra ze aan hun vakantie zijn begonnen. Deze optie bevindt zich buiten het stedelijke centrum van Playa d’en Bossa en is ideaal voor klanten die een persoonlijke bezorgservice in villa’s, hotels of appartementen willen.

Google Maps

autoverhuur bezorgservice op Ibiza
Onze voertuigen worden zorgvuldig schoon gemaakt en met een volle tank benzine geleverd. © Alberto Paredes/Moto Luis

Gepersonaliseerde bezorgservice van huurauto’s op Ibiza

Veel van onze klanten willen hun auto ontvangen zodra ze in hun accommodatie zijn geïnstalleerd. Voor hen biedt Moto Luis een persoonlijke bezorgservice aan die erg handig is voor bezoekers die de auto niet willen ophalen bij aankomst op de luchthaven. Als u meer informatie over deze service wilt ontvangen, raadpleegt u dan het artikel die we hieraan hebben gewijd van Moto Luis.

**

Dit artikel is gepubliceerd in autoverhuur, en gelabeld als autoverhuur|Moto Luis,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS