Ontdek Ibiza op de scooter: route Sant Antoni naar Sant Carles

5 de juni de 2017
Motoluis Rent a Car Ibiza

De lente is een goed moment om Ibiza op de scooter te ontdekken: de temperaturen zijn al aangenaam, de binnenlanden volop in bloei, er is nog niet te veel verkeer en je kunt zelfs al een duik nemen in de zee. Als u zich al op Ibiza ziet, boek dan uw scooter bij ons en volg de aangeboden route op de scooter door Ibiza.

Route door Ibiza met de scooter: van Sant Antoni naar Sant Carles

Deze route door het binnenland van Ibiza laat u enkele van de mooiste rurale landschappen van het eiland zien. De tour zou kunnen beginnen (of eindigen) in Sant Antoni de Portmany, waar ons hoofdkantoor is gevestigd, en verder via Santa Agnès, Sant Mateu, Sant Miquel, Sant Joan, Sant Vicent en Sant Carles.

Wat kunt u zoal ontdekken op deze route? Het gebied van amandelbomen van Santa Agnès, de wijngaarden van Sant Mateu, enkele van de mooiste stranden van het oosten van Ibiza, een breed aanbod van de traditionele kerken van Ibiza en het minst veranderde Ibiza.

Het is vooral leuk om… het kronkelende stuk weg wat Sant Joan met Sant Vicent de sa Cala verbindt via de bergachtige streek genaamd sa Mala Costa.

Om te eten… bij Can Cosmi een heerlijke groente omelet, Vietnamese gerechten in Ca na Hathai (Sant Miquel), smakelijke hamburgers bij On the Beach in Cala San Vicente of de bullit de peix (vis schotel) bij El Bigotes, Cala Mastella.

Ibiza op de scooter
Aigues Blanques, Ibiza. © Nuria Cortes

De stranden: geniet van een heerlijk moment op het strand van cala Sant Vicent en bij de maagdelijke baaien van Aigües Blanques, Es Figueral en cala Boix.

Vergeet niet… de kerk van Cala Sant Vicent te bezoeken. U zult verbaasd zijn van de rust die hier heerst in deze afgelegen hoek van Ibiza.

Routebeschrijving: tussen Sant Agnès en Sant Mateu, volg de weg die van de kerk van Sant Agnés komt. Het is ook sterk aanbevolen om rondom El pla de Corona en Sant Mateu te rijden . In beide gevallen is er een smalle weg rond de valleien.

***

Gaat u een scooter huren in Ibiza? Ontdek onze aanbiedingen en boek uw scooter in Ibiza.

Motoluis, autoverhuur bedrijf op Ibiza sinds 1956

***

 

Dit artikel is gepubliceerd in routes in de auto, en gelabeld als scooter|voorjaar,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS