Donatiecampagne: help een kind tijdens uw vakantie

30 de april de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

Steeds meer reizigers willen dat hun vakantie een duurzame en verantwoorde impact heeft op hun gekozen bestemming. De opties zodat de reis naar Ibiza verder gaat dan het eigen tijdelijke genieten, zijn niet schaars: deelname aan vrijwilligersactiviteiten, samenwerking in activiteiten over het milieubewustzijn, empowerment van de lokale cultuur door deelname aan aan workshops … En, natuurlijk, de donaties.

Uw gift en die van ons

In Moto Luis kennen we het immense nut van de bijdrage van donaties aan lokale organisaties die werken aan het verbeteren van de omstandigheden van onze inwoners in onzekere situaties. Daarom starten we elk seizoen een donatiecampagne om fondsen te werven voor hulp bij een van de bestaande hulpprojecten op Ibiza. Vorig jaar hebben we bijvoorbeeld samengewerkt met APNEEF bij het organiseren van een reis naar Disneyland Parijs voor een groep kinderen met speciale behoeften. Dankzij de medewerking van onze klanten werd in totaal een totale gift van 2.500 € gemaakt.

donatieve campaña van de zomer 2018
Moto Luis overhandigt 2.500 euro aan de APNEEF na de donatieve campaña van de zomer 2017

Help ons met uw donatie voor het jeugdtehuis “Menores Hogar del Remei”

Het kind is het meest kwetsbare element van de samenleving en de juiste ontwikkeling van hun capaciteiten komt in gevaar wanneer geweld, seksueel misbruik, drugs, alcoholisme en andere ernstige problemen de familiekern binnentreden. De trinitaire zusters beschermen de meest kwetsbare kinderen van Ibiza in het Madre del Remei Home Center, gelegen in het dorp Santa Eulària des Riu en met een maximale capaciteit voor 15 minderjarigen van beide geslachten en leeftijden tussen 0 en 11 jaar oud . De donaties die tijdens het zomerseizoen 2018 worden gegenereerd, gaan naar hen en naar het beheer van hun behoeften.

Hoe kun je samenwerken met het Remei jeugdtehuis ?

Het is heel gemakkelijk om deel te nemen aan onze donatiecampagne. Op het moment van het formaliseren van uw reservering met Moto Luis hoeft u alleen het vakje aan te vinken dat is aangegeven voor de donatie van € 10 aan het Remei jeugdtehuis. Genoemd bedrag zal volledig naar genoemd centrum gaan.

Werk samen met de nieuwe donatiecampagne die Moto Luis zal uitvoeren gedurende het zomerseizoen 2018 - Moto Luis, Ibiza autoverhuurbedrijf
Mocht u willen donere, vink het overeenkomstige vakje aan tijdens het boekingsproces van uw huurauto op Ibiza.

Hoe doneert Moto Luis?

Moto Luis zal niet alleen uw donaties doorgeven aan het Remei jeugdtehuis, maar geeft hetzelfde bedrag dat u doneert ook direct aan hen.

Hoe lang duurt de donatiecampagne?

De samenwerkingsactie duurt tot 31 oktober . Na die dag , zullen we op ons blog een informatieve notitie publiceren die de overgave toont aan het Remei jeugdtehuis van de donatie van Moto Luis en de deelnemende klanten.

Meer informatie

Als u meer wilt weten over het Remei jeugdtehuis, bezoekt u deze link op de website van de regionale institutionele instantie van het Consell d´Eivissa (in het spaans)

Cover’s picture: Pixabay

**

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als Moto Luis|notities,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS