Ibiza in cabriolet: huur een Mini Cabrio

31 de juli de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

In Moto Luis zijn we van mening dat tijdens de zomer op Ibiza, cabrio rijden een perfecte keuze is. Als u ook deze mening hebt en je de Mini Cabrio ook een fijne auto vindt, aarzel dan niet en reserveer de uwe tegen de beste prijs op onze boekingswebsite. En als u het meeste uit uw Mini Cabrio-verhuur op Ibiza wilt halen, mis dan niet onze selectie van wegen om in cabriolet te rijden.

Huur een cabriolet in Ibiza: Mini Cabrio

In Moto Luis hebben we verschillende cabriolets modellen te huur voor een geweldige prijs. Onder hen is de Mini Cabrio, een van de favorieten van onze klanten, vooral onder de reizigers. Het dak is heel gemakkelijk te openen en te sluiten, want in slechts 20 seconden heb je hem in de gewenste positie. Als u nog niet met dit model hebt gereden, vergeet dan niet dat zowel openen als sluiten moet worden gedaan als het voertuig stilstaat of met een maximale snelheid van 30 kilometer per uur.

 width=
Huur tegen de beste prijs bij Moto Luis uw Mini cabrio voor uw vakantie op Ibiza © Alberto Paredes

3 redenen om een ​​Mini Cabrio te huren op Ibiza

– Het is een auto om makkelijk te parkeren vanwege zijn formaat, gemakkelijk te hanteren en met een capaciteit voor 4 personen.

– Dankzij het eenvoudige sluitsysteem voor het openen en sluiten van de kap kunt u de weersvoorspellingen vergeten en kiezen wanneer u uw manen in de wind wilt laten wapperen.

– U kunt in de automatische modus rijden en volledig genieten van de mooiste wegen en landschappen van Ibiza, terwijl u de geur van platteland, dennen en zeebries niet mist.

 width=
Ontdek Ibiza op uw eigen tempo met een Mini-cabriolet © Alberto Paredes

Reserveer vandaag nog uw Mini Cabrio

U kunt het Mini Cabrio-model rechtstreeks in het reserveringsformulier van ons web reserveren, een e-mail sturen naar info@motoluis.com, een Whats-app schrijven naar de mobiele telefoon +34 672 077 500 of onze telefoons van het hoofdkantoor bellen: +34 971 340 521 y +34 971 340 765.  

**

Ontdek in ons blog over meer aanbevelingen voor een vakantie in cabriolet op Ibiza.

**

 

Dit artikel is gepubliceerd in motorverhuur in ibiza, en gelabeld als in cabrio|motorverhuur|rent a car ibiza,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS