Hoe kunt u uw reis naar Ibiza organiseren?

16 de december de 2019
Motoluis Rent a Car Ibiza

Genieten van een leuke vakantie op Ibiza is net zo eenvoudig als op een andere zomerbestemming. Vaak kan het gebrek aan vrije tijd en het brede aanbod op het eiland de voorbereidingen een beetje bemoeilijken en vraagt ​​u zich af hoe u uw reis naar Ibiza op de best mogelijke manier kunt organiseren.

In dit artikel bieden we een reeks ideeën aan zodat je weet hoe je het meeste uit je volgende vakantie op de witte eiland kunt halen.

Hoe organiseer je je reis naar Ibiza op een eenvoudige manier?

  1. De reis- zoekmachines

Een uitstekend startpunt om uw reis voor te bereiden, is om Booking en eDreams te bezoeken, twee van de belangrijkste zoek-machines in de sector. Op de eerste website kunt u het bestaande aanbod op de gekozen data bekijken en klantbeoordelingen uit de eerste hand lezen, aangezien Booking alleen de meningen publiceert van reizigers die via hun website hebben geboekt. Als u op zoek bent naar kleine en rustige hotels in San Antonio, raden wij u ook aan ons artikel 5 San Antonio hotels te lezen. Aan de andere kant kunt u met de eDreams- en Skyscanner-metazoekmachines alle mogelijke combinaties van luchtvaartmaatschappijen van uw bestemming kennen, evenals de tarieven voor uw datums. We raden u aan de aangeboden prijzen altijd te vergelijken met die op de websites van de luchtvaartmaatschappijen.

 width=
Bij eDreams en Skyscanner helpen ze u met het vinden van de beste combinaties van retourvluchten voor uw reis naar Ibiza

  1. Hostel, hotel, toeristische appartementen, campings, landelijke hotels of villa’s?

Op Ibiza vindt u een grote verscheidenheid aan accommodaties voor alle budgetten en smaken. U kunt een aantal van de belangrijkste naar typologieën raadplegen in onze sectie hotels of deze link bezoeken van de officiële website van Toerisme van Ibiza, waar je direct je verblijf kunt boeken of de etablissementen kunt consulteren volgens categorieën en toeristische gebieden.

  1. Autoverhuur op Ibiza

In Moto Luis maken we het u gemakkelijk om een ​​auto of motor te huren voor uw vakantie op Ibiza, omdat we goede prijzen bieden zonder verborgen kosten, een groot bestand met automodellen tot drie jaar oud, persoonlijke aandacht door meertalig personeel, een beleid van volle brandstof, levering en retour op de parkeerplaats van de luchthaven en op maat gemaakte afleveringen aan villas en hotels.

how to organize your trip to Ibiza - Hoe u uw reis naar Ibiza organiseert
Ontdek Ibiza op uw gemak met een Mini cabriolet © Alberto Paredes

Wilt u de organisatie van uw reis in handen van professionals laten?

Misschien denk je na het lezen van onze eerste aanbevelingen over hoe je je reis naar Ibiza het beste kunt organiseren: en denk je waar haal ik de tijd vandaan om al deze websites te bezoeken? Als de verplichtingen van het dagelijks leven u beletten uw vakanties te organiseren, kunt u ervoor kiezen om dit werk over te laten aan een van de bestaande professionele bedrijven op het eiland. In eerdere artikelen raden we al enkele vastgoedbedrijven aan voor het huren van huizen en villa’s, zoals Ibiza Dances, Dynamic Lives, Le Collectionist (ex Bonder & Co) of Mi Casa Tu Casa, onder anderen.

Deze bedrijven verrichten, naast het huren van villa’s, ook complementaire diensten zoals auto- en bootverhuur, restaurant- en clubreserveringen, koks aan huis, babysitters of excursie- of ervaringsdiensten, zoals die worden aangeboden door Ibiza Inside & Out, een ander partnerbedrijf van Moto Luis waar je accommodaties kunt huren, kaartjes voor de beste feesten op het eiland kunt verkrijgen, excursies over land of zee, rondleidingen en de beste ervaringen om de mooiste hoekjes van Ibiza te ontdekken.

Een ander Nederlands bedrijf dat dit soort diensten aanbiedt en dat ook onze aanbeveling heeft, is Ibiza Xperience. Als u Nederlands bent, bent u zeker geïnteresseerd in de verschillende beurzen en evenementen die in Nederland worden georganiseerd, een aantal zeer nuttige afspraken om ideeën op te doen en optimaal van uw vakantie op het witte eiland te kunnen genieten.

 

Dit artikel is gepubliceerd in tips, en gelabeld als ideeën|tips,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS